Instructies voor gebruik Psorilax

Geen studie nodig om specifiek het gebruik van de crème tegen psoriasis Psorilaxomdat het wordt toegepast bijna op dezelfde manier als het gewone dag-of nachtcrème, vooral voor vrouwen, is het niet kon maken absoluut geen moeite.

Stap-voor-stap instructies over het gebruik van cosmetische producten tegen psoriasis:

  1. het eerste wat je hoeft te doen is zorgvuldig wassen van mijn gezicht zonder gebruik van zeep. U moet gebruik maken van een zachte gel zonder verontreinigingen;
  2. verdeel de crème op het gezicht of op een ander gebied van de huid gelijkmatig en zachtjes te wrijven gereedschap en probeer niet te trekken van de huid;
  3. u moet wachten totdat het is geabsorbeerd. Dit duurt 10 tot 15 minuten;
  4. het gezicht nat met een zachte papieren doekje voor het verwijderen van alle resten. Moet doe het licht;
  5. voor het gebruik van een crème tegen psoriasis wordt aanbevolen in de ochtend en avond;
  6. als de crème wordt toegepast om te herstellen van ziekte, moet u gebruik maken van het ten minste een maand voor de beste resultaten en de complete uitroeiing van het probleem.

Het is mogelijk om alle make-up op het gezicht na gebruik van de crème, de fabrikant belooft niet vettig en andere sporen van de crème.

Contra-indicaties

Crème tegen psoriasis Psorilax beschouwd als hypoallergeen, dus het moet niet leiden tot ontsteking en andere reacties, als de persoon niet over individuele intolerantie van de afzonderlijke componenten van de crème.

Het is niet nodig de crème aan te brengen op gebieden van de huid die beschadigd zijn ten gevolge van beten van dieren, insecten.