Snelle en effectieve behandeling van psoriasis thuis

Psoriasis is een veel voorkomende huid aandoening die wordt gekenmerkt door een huiduitslag die lijkt op een flatscreen schilferige plaques. De ziekte is niet-infectieuze oorsprong. Psoriasis is wijdverbreid onder kinderen en volwassenen. De ziekte komt voor bij zowel acute als in de chronische vorm. Vandaag geneeskunde kan bieden methoden voor eens en voor altijd te ontdoen van deze dermatologische ziekte er zijn echter manieren om te elimineren van de symptomen van psoriasis. Psoriasis behandeling thuis is inclusief het gebruik van de therapie en de traditionele geneeskunde.

psoriasis op de huid

Over de ziekte

Psoriasis is een ziekte, de oorzaken zijn nog steeds niet volledig begrepen. De ziekte is een atypische reactie van het organisme op prikkels in de externe omgeving – in sommige delen van het lichaam of het gezicht in de mens zijn er schilferige vlekken van verschillende grootte. De reden voor het platte uiterlijk van de uitslag is de vermindering van de periode van deling en rijping van de epidermale cellen. In een gezond persoon deze periode duurt 3-4 weken, bij een patiënt met psoriasis – 5 dagen.

Vanuit het oogpunt van de factoren die leiden tot psoriasis, kunnen er 2 soorten van deze huidziekten:

 1. Ten eerste: is het een erfelijke ziekte die wordt veroorzaakt door een storing in de werking van het immuunsysteem. Van psoriasis van het eerste type lijdt 65% van alle patiënten met deze huidaandoening. De symptomen van de ziekte verschijnen op jonge leeftijd (voor 25 jaar). De ziekte wordt gekenmerkt door de verschijning van een schilferige plekken.
 2. Ten tweede: deze aandoening komt voor bij mensen ouder dan 40 jaar. Het tweede type van psoriasis van invloed op de nagels en gewrichten, niet de huid.

Andere oorzaken van de pathologie worden beschouwd als permanente stress, besmettelijke ziekten en slechte omgeving.

Typisch symptoom van psoriasis is het uiterlijk van de ontstoken schilferige vlekken die leiden tot een jeukende huid. Laesies ontwikkelen op de ellebogen, hoofdhuid, handpalmen en de voetzolen. De uitslag verschijnt minder vaak op het hele lichaam. Met de nederlaag van de nagels van de waargenomen op de vernietiging van de nagelplaat, en als de psoriasis zich heeft verspreid naar de gewrichten, de symptomen van de ziekte zijn stijfheid van de ledematen, zwelling van de gewrichten en een verandering in hun vorm.

De acute vorm van de ziekte gepaard gaat met een verslechtering van de Algemene gezondheid, verhoogde lichaamstemperatuur en jeuk in de getroffen gebieden van de huid.

Alle patiënten, gediagnosticeerd met psoriasis, hebben onderhoud nodig therapie, waardoor het verbeteren van de kwaliteit van leven van de patiënt en om te voorkomen dat er frequente recidieven van de ziekte.

Traditionele therapie

Om zich te ontdoen van de huid ziekten niet lukken, maar het gebruik van traditionele en folkloristische methoden van behandeling zal helpen om de controle over de ziekte.

Acute psoriasis voorgeschreven bij de volgende geneesmiddelen intern gebruik, die u in staat stellen om zich te ontdoen van de jeuk en aandoeningen van het maag-darmkanaal en de lever. Om te elimineren van de symptomen zal helpen antihistaminica. In overtreding van de werking van de lever u medicijnen moeten nemen. In geval van storingen in de spijsverteringsorganen van de patiënt voorschrijven enzym voorbereidingen. Als de ziekte werd vergezeld door een bacteriële infectie, de patiënt antibiotica voorgeschreven.

zalven en crèmes voor psoriasis

Lokale behandeling van psoriasis betreft het gebruik van crèmes en zalven, die vermindert de ontsteking en jeuk van de huid.

Conventioneel, alle crèmes en zalven voor psoriasis zijn verdeeld in hormonale en niet-hormonaal. In de meeste gevallen van psoriasis hormonale geneesmiddelen zijn voorgeschreven actuele toepassing. Een nadeel van het gebruik van hormonale therapie is een hoge kans op het ontwikkelen van complicaties zoals artritis psoriatica, atrofie van de huid, en andere systemische aandoeningen.

Niet-hormonale crèmes en zalven zijn verdeeld in degenen die zijn samengesteld uit:

 • zink;
 • salicylzuur;
 • vet;
 • teer;
 • vitamine D.

Psoriasis van de hoofdhuid vereist het gebruik van speciale medicinale shampoo die teer bevat, steenkool, zink en andere stoffen. Toegestaan gebruik te maken en de baby shampoo, omdat ze zijn zacht voor ontstoken huid van het hoofd-structuur.

Traditionele geneeskunde

In de volksgeneeskunde er zijn veel recepten voor effectieve tools die kunnen helpen bij de behandeling van psoriasis.

Hoe om te gaan met psoriasis van de hoofdhuid:

 1. Te elimineren huiduitslag en schilfers op de hoofdhuid raden het gebruik van therapeutische oliën – duindoorn -, pinda -, rozemarijn-of tea tree olie. Olie gewreven in de hoofdhuid masseren voor het slapen gaan en op de kunststof kap. In de ochtend voorzichtig te wassen van het hoofd het toepassen van shampoo.
 2. Voor het versnellen van de regeneratie van de huid zal helpen mask, bereid uit twee theelepels kokosolie en op een theelepel honing, cognac, druif, en amandel olie. De olie wordt verwarmd en de warme smeer de hoofdhuid. Na 2 uur, wassen van het masker.
 3. Voor meerdere dagen de nacht van de hoofdhuid heeft behandeld te worden met zee zout kristallen gedrenkt in etherische olie.
 4. Snel ontdoen van een uitslag op de hoofdhuid zal helpen het sap van de Gouden snor, die je elke dag nodig hebt te WRIJVEN in de hoofdhuid.

Als een persoon lijdt aan psoriasis nagels, dan is in dat geval dient u elke dag te smeren de nagelplaat duindoorn olie of olie-oplossing van vitamine a In de behandeling van letsels van de nagel zal helpen bad van haver meel of van zetmeel. Ter bescherming van de nagelplaat zal helpen blanke lak met therapeutische onderdelen die u kunt kopen bij de apotheek.

Psoriasis op het lichaam en de benen aanbevolen lotion van een afkooksel van de geneeskrachtige planten. Recepten:

 1. In gelijke delen nemen kruiden zoals burdock root, lijnzaad en druivenbladeren. Planten giet er een glas melk en kook 5 minuten op zwak vuur. Beetje warm afkooksel genieten van een stuk gaas, gevouwen meerdere malen, en met toepassing van een kompres op het getroffen gebied van de huid.
 2. De bereiding van zalven voor psoriasis thuis: vier delen van celandine mengen met een deel wolf bessen en twee stukjes walnoot. Het mengsel moet ook het toevoegen van de tar. De resulterende massa wordt behandeld met een uitslag.
 3. Gewassen bladeren van de Kalanchoë is gemalen vormen een homogene brij. De resulterende massa wordt toegepast op het getroffen gebied van de huid op de handen of lichaam.

Snel ontdoen van een uitslag zal helpen de zalf, bereid uit 10 gram gemalen propolis en 200 gram boter. De combinatie van de componenten kook op een laag vuur, al roerend. Gespannen en een beetje warm van de zalf wordt toegepast op de getroffen gebieden van de ledematen en het lichaam. Propolis is de beste natuurlijke ingrediënten bevorderen de regeneratie van de huid. Tijdens exacerbaties van psoriasis, is het nuttig baden te nemen met afkooksels van geneeskrachtige planten. Voor de bereiding gebruik een geconcentreerd aftreksel van heermoes, successie en celandine.

Voor de behandeling van psoriasis thuis kunt u gebruik maken van aftreksels van kruiden die helpt om het lichaam te reinigen van gifstoffen, verhoogt de immuniteit en de eliminatie van inflammatoire proces.

psoriasis behandeling van folk remedies

Recepten folk remedies voor inname:

 1. Een en een half eetlepels kruid root Saponaria officinalis gemengd met dezelfde hoeveelheid gedroogde kliswortel. Kruiden giet 600 ml vers gekookt water voor 10 minuten tantalized om in een waterbad. Na een uur, de bereide bouillon wordt gefilterd en drinken gedurende de dag.
 2. Bereid kruiden van successie en calamus wortel, genomen op 15 gram, de wortel van de elecampane, maïs stigma ' s, heermoes kruid, vossebes blad, genomen in 10 gram en 5 gram van celandine. 0,5 liter kokend water 2 eetlepels kruid het mengsel. Planten bedekt is met water en stukjes voor een half uur voor het materiaal in de oven of oven. Gekoeld infusie neem een halve Kop twee keer per dag. Voor meerdere dagen bouillon te drinken, en vervolgens hervatten van het nemen van het na 2 weken.
 3. Een afkooksel bereid uit 100 gram van burdock wortels en hetzelfde nummer van gras violet. Ook, neem 50 gram van ouderling bloemen, nettle leaf. 0,5 liter vers gekookt water neem een theelepel van het mengsel. De weken tijd is 30 minuten. Gespannen bouillon drinken van een glas per dag voor 2 toelating.
 4. In gelijke verhoudingen meng de moeder en stiefmoeder, St. John ' s wort en de wortel van de paardebloem. Kruiden brouwen een liter kokend water, steile ze voor een paar uur. De remedie nemen van 50 milliliter meerdere malen per dag.

Alle patiënten met psoriasis behoefte aan regelmatige observatie door een arts-dermatoloog. Je moet begrijpen dat de snelste manier om te genezen van de ziekte nog niet hebben ontwikkeld, en daarom, om volledig te ontdoen van ziekten. De informatie die er is een manier om te genezen van psoriasis in 3 dagen is gewoon een marketing truc.