Psoriasis behandeling thuis folk remedies

De farmaceutische industrie produceert veel producten voor de bestrijding van psoriasis. Maar synthetische medicijnen hebben een negatieve invloed op de inwendige organen. Zodat patiënten de voorkeur voor de behandeling van psoriasis thuis folk remedies.

Psoriasis op de ellebogen

Symptomen en oorzaken van psoriatische plaques

De oorzaak van lichen schilferige bestudeerd. Er zijn vele theorieën over het ontstaan van psoriatische plaques.

Artsen van de factoren die leiden tot psoriasis:

 • Genetische aanleg.
 • Droge huid.
 • Sterke emotionele schokken.
 • Effect op de huid oplosmiddelen, huishoudelijke chemicaliën.
 • Overmatige hygiëne.
 • Hormonale veranderingen (zwangerschap, menopauze).
 • Gebruik van bepaalde geneesmiddelen.
 • Een verandering van het klimaat.
 • Allergieën.

Psoriasis kunnen van invloed zijn op de hoofdhuid, het gezicht, de handen, nagels, ellebogen, borst, rug. Er zijn plantaire, vulgair, teardrop vorm van de ziekte. Symptomen van lichen schilferige huid:

 • het uiterlijk van de papels zijn roze of rood, die uiteindelijk samenvloeien tot plaques en zijn bedekt met schubben;
 • gevoel chronische vermoeidheid;
 • epidermale jeuk;
 • depressie.

De manieren van omgaan met de huidaandoening in de eerste en gevorderde stadia

Genezers bieden verschillende manieren van omgaan met psoriasis.

Traditionele methoden kunnen helpen om te stoppen met de symptomen van exacerbaties in een vroeg stadium.

Voor de behandeling van psoriasis met zalven, crèmes, oplossingen gemaakt van natuurlijke componenten.

Bovendien merkte een speciaal dieet.

Goed effect, in de opinie van veel patiënten, geeft yoga, mantra ' s en runen. Mensen die geloven in magie, het reciteren van bezweringen naar de maan voor genezing.

De voordelen van de behandeling van psoriasis thuis folk remedies

Jodium met Medem

Er zijn vele alternatieve therapieën die worden gebruikt voor het wegwerken van psoriatische plaques. Niet alle van hen zijn effectief.

Het gebruik van bewezen en effectieve folk remedies heeft voordelen:

 • Aangezien de samenstelling van de natuurlijke, Anti-componenten treedt zelden op.
 • Er zijn geen nadelige effecten op inwendige organen.
 • Een minimale lijst van contra-indicaties.
 • Stimuleren het lichaam om de ziekte te bestrijden.
 • Budget behandeling optie.
 • De mogelijkheid voor preventieve doeleinden.

Hoe de behandeling van psoriasis op het lichaam: alternatieve geneeskunde

Voor de behandeling van het ontnemen van vlok, verschillende methoden van alternatieve geneeskunde. Veelgebruikte verbindingen op basis van natuurlijke producten. Bijvoorbeeld, helpen berk teer, as, kerosine, biergist, natriumcarbonaat en waterstofperoxide, een mengsel van Shevchenko, ei lotions, aluin. Goed effect geeft het gebruik van dode en levende, zilver water. Experts raden osteopathie, urinotherapy, mesotherapie, overlay-occlusieve verbanden, cedar barrel.

Berkenteer

In zijn zuivere vorm wordt toegepast op de plaquette. Na 10-20 minuten, het teer afgespoeld onder stromend warm water. Vervolgens wordt de huid is afgenomen met een schone handdoek en leg indifferente zalf. Als de behandeling van de hoofdhuid, terwijl extracten van teer is een reductie van 5 minuten. De procedure is uitgevoerd, twee keer per dag.

Kerosine

Van toepassing op de aangetaste huid in pure vorm.

Voor het bereiken van een uitgesproken therapeutisch effect het is aangeraden te mengen met petroleum met hazelnoot extract.

Voor deze groene walnoten giet kerosine en aandringen maand.

De samenstelling biedt een genezing van de wond.

Wordt gebruikt in verschillende soorten dermatitis.

Waterstof peroxide en soda

Ash

Genezers worden geadviseerd om de behandeling van psoriasis is dit: neem een bad met soda aan het verzachten van de plakkaten en vervolgens de behandeling van de getroffen gebieden van de dermis met waterstofperoxide. De procedure is uitgevoerd, twee keer per dag. De methode vermindert de ontsteking, jeuk, verbetert de scheiding van de schalen.

Biergist

Biergist helpen te activeren metabole processen, en het verbeteren van de toestand van de patiënt. Nemen ze twee keer per dag gedurende 35 minuten voor het eten. De dosering voor een volwassene is 1 eetkamer, voor kinderen van 1 theelepel.

Ash

Voor het bereiden van zalven, 25 g van as van wild rose en eiken, ei eiwit, 10 g van celandine en 100 g solidol. Alle ingrediënten worden gemengd, en die op kamer temperatuur voor een paar weken. Smeer de tool elke dag plaque.

Aluin

Hebben de vorm van een wit poeder, verkregen door blootstelling aan zwavelzuur aluminium-kali-aluin bij hoge temperaturen. Het product wordt gebruikt als poeder. Het helpt bij het verlichten van ontsteking, droge wond om het bloeden te stoppen. Het wordt gebruikt bij psoriasis, eczeem, trofische zweren, eczeem, gordelroos.

Lotions met ei

Rauw ei samen met een eetlepel van de azijn en de romige boter.

Meng de ingrediënten en doe de compositie in een koelkamer voor een week.

Na de infusie mengsel wordt toegepast op het getroffen gebied 6 keer per dag.

Het Mengsel Shevchenko

Om verbinding te maken 30-40 ml zonnebloemolie met dezelfde hoeveelheid wodka. Sluit de fles en schud intens voor 5 minuten. Drink het mengsel in een keer.

Leven en dood water

Voor de behandeling van het ontnemen van afschilferen van dode en levende water toepassen van de methode lotions. Ten eerste, de huid wordt gewassen met zeep en gestoomde warm kompres. Volgende, bevochtig de dood water. Na 15 minuten, plaque pour levend water. De volgende 5 dagen met alleen het water van het leven. De procedure wordt herhaald tot 8 keer per dag.

Zilver water

In het water duik zilver en vertrekken voor een dag. Neem dan een bad met zilveren infusie. Soms voeg silicium. De duur van een uur. Na een bad, voorzichtig reinigen van de huid van het stuifmeel van de schimmel-gelikter en afwassen na 1,5 uur. Procedures zijn afgerond daags gedurende 10 dagen.

Lotions met ei

Er zijn ook andere manieren van behandeling van het ontnemen van vlok. Bijvoorbeeld, urinotherapy is een methode van genezing via de urine. Gebruik geen apotheek medicijnen. Een dag die u nodig hebt om te drinken 300-400 ml vloeistof. Doe het na het Ontbijt en het diner.

Goed effect geeft osteopathie – chiropractie effecten op het lichaam. Helpt bij de behandeling van geschubde lichen, artritis psoriatica.

Specialist maakt gebruik van viscerale, myofasciale, lymfedrainage technieken. Procedure voor het reinigen van het lichaam, verbetert de voeding van de huid en normaliseert de werking van de ligamenten en inwendige organen.

De essentie van mesotherapie is de invoering van psoriatische plaques drugs. Na twee cursussen bereikt een stabiele remissie. Goed effect op de huid cedar barrel: een combinatie van stoom en kruiden, reinigt en heelt, bouwt het lichaam. Actief gebruik en occlusieve verbanden. Het punt is dat op de aangedane huid om de zalf en gaas wordt toegepast op de top van het segment met cellofaan.

De meest effectieve oma ' s recepten, die psoriasis zijn bang van vuur

Niet alle folk remedies helpen in de behandeling van psoriasis. Moet de voorkeur geven aan beproefde methoden die goede beoordelingen.

Meest effectieve recepten:

 • Kletskous. Celandine is verbonden met paard en zuring. Toegevoegd teer. Alle gemengd en toegepast op de psoriatische plaques.
 • Vaseline. Smeer twee keer per dag het getroffen gebied van de huid.
 • Ganzenvet. Drie eetlepels vet, vermengd met een eetlepel van de gemalen wortel van saponaria. Vet samenstelling van de plaque elke dag.
 • De boter. Mix warme gesmolten boter (100 gram) met de gehakte propolis (5 g). Volhouden, filter en toegepast op het getroffen gebied.
 • Zee zout. Wordt gebruikt voor baden en kompressen.
 • Azijn. Meng de azijn met water in de verhouding 1 op 3. Gedompeld in een oplossing van een doek en breng het aan de plaquette voor een moment.
 • Jodium, schitterend groen. Tincturen in alcohol worden behandeld het getroffen gebied van de huid. Het hulpprogramma verwijdert ontsteking, dries.
 • De kliswortel. Gebroken 20 gram van de wortel en giet twee kopjes kokend water. Aandringen uur en neem meerdere malen per dag na het eten.
 • Bay leaf. 30 g gemalen droge laurierblaadjes en giet er een glas zonnebloem olie. Aandringen week en filter. Ingesmeerd tweemaal per dag psoriatische plaques.

Helpt en samenzwering op de maan. Het is noodzakelijk om een rauw ei, breken in een kom en zeg:

"Drie monniken lopen over een breed gebied en die drie stoelen. Een zetel voor de wijk, de tweede voor het klooster, de derde voor me. Psoriasis zal gaan in een eiwit, worden de patiënt en ik, een dienaar van God (naam), eten de dooier en gezond worden. Monnik een eiwit verwijst naar de wilde dieren. De ziekte van mij niet terug te komen. Amen."

Dan smeer psoriatische plaques op de handen en voeten

Handleiding impact op het lichaam

Verwijderen van plaque in de benen en de armen, moeten gebruik maken van speciale zalven. Folk healers raden de behandeling van de leer over de basis van eierdooiers. Je moet koken van de eieren, hak het eigeel en bak ze in een pan om de vrijlating van oliën. Uitlekken, afkoelen en smeer de dermis. Helpt de zalf van 50 g zwavel, 25 g van celandine, 150 g vet, 25 g van de berkenteer en 50 g van kopersulfaat. De ingrediënten zijn gemengd, gekookt gedurende 15 minuten op laag vuur. Koude remedie uitstrijkje psoriatische plaques.

Voeding die helpen bij het stoppen van de progressie van de ziekte

Deskundigen adviseren de patiënten om het volgen van het dieet Pegano. De essentie is om te normaliseren, en het zuur-alkalische evenwicht door het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Mag eten, groenten, vis, kaas, granen, fruit, kip.

Goede voeding normaliseert de stofwisseling, het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem versterkt. Om te voorkomen dat de ziekte zich verspreidt, is het noodzakelijk zich te houden aan een gezonde levensstijl.

De griekse, de Krim-balsem en andere geneesmiddelen op basis van planten

De genezers raden het gebruik van de Krim en de griekse zalven in psoriasis. Ze worden verkocht in drogisterijen, online winkels. Krim-balsem bevat naftaleen mengsel, oligo-elementen. Helpt bij lichte en matige pathologie. Toegepast tweemaal per dag.

Griekse balsem wordt gebruikt voor de verlichting van acute terugval. In zijn samenstelling, propolis, hars, pollen en andere natuurlijke componenten. Toegepast op de huid twee keer per dag. Een Half uur later na verwerking wordt het aanbevolen om een bad te nemen met teer. Het verloop van de behandeling – 3 weken.

Geheimen van de Tibetaanse geneeskunde, ontworpen om u te helpen snel te ontdoen van de ziekte

De tibetaanse geneeskunde is van mening psoriasis als gevolg van de verstoring van de balans van de drie systemen die gelden voor het lichaam: gal, wind en slijm. Gal is verantwoordelijk voor de spijsvertering, de wind met een nerveuze, de slijm – voor de lymfe en het endocriene systeem. De balans wordt hersteld door complexe effecten op het lichaam:

 • acupunctuur;
 • phyto-behandeling;
 • punt massage;
 • vacuüm therapie.

Bijbelverhalen en lessen yoga en gecontroleerd de runen

Bijbelverhalen en lessen yoga wordt gebruik gemaakt van oefeningen verstandig. Elke rune symboliseert de levenskracht en helpt bij het overwinnen van de ziekte.

Gecontroleerd runen:

 • Eyvaz. Til de armen en breng het gewicht op de rechtervoet. Adem en stel je voor hoe het lichaam doordringt de aarde-energie.
 • Dagaz. Om te gaan zitten en rusten de handen in de schoot. Focus op het gevoel van tijd.

Is het mogelijk om te genezen van de pathologie voor altijd

Om volledig te ontdoen van geschubde korstmos is onmogelijk. Folk techniek, fysiotherapie en yoga helpen introduceren van de ziekte in een toestand van langdurige remissie. Voor de succesvolle behandeling van deze methodes is de toepassing van de eerste verergering van de ziekte.

Patiënt getuigenissen over geslaagde en mislukte thuis therapie

Feedback van patiënten over het gebruik van folk methoden van behandeling van psoriasis in huis voor het grootste deel positief. Goed ziek te spreken over de zalf op basis van propolis, tar.

Met betrekking tot de percelen op de maan, urinotherapy en runes, dan de recensies zijn gemengd. Sommige klagen dat het gebruik van deze methoden, de ziekte is verergerd en moest medisch worden behandeld. Arts u adviseren om te voorkomen dat een negatief resultaat voor het coördineren van alle acties met de expert en niet proberen te verslaan van de ziekte in de acute fase en de complicaties magische rituelen, populaire recepten van twijfelachtige geldigheid.

Dus, de behandeling van psoriasis folk remedies moeten worden uitgevoerd na overleg met de arts. In sommige gevallen farmaceutische drugs niet kunnen doen. Kruiden, yoga en stemmingen zijn slechts een deel van het complex therapie.