Fondsen van psoriasis

De belangrijkste doelstelling bij de behandeling van psoriasis is het vinden van de perfecte balans tussen gezondheid, besteed de tijd, de energie en het geld dat U betaalt voor het middel van psoriasis en fysiotherapie.

Het is belangrijk dat het positieve effect veel hoger zijn dan de nadelige effecten van de behandeling. En dan een heleboel mensen gebruiken hormoon behandeling van psoriasis, genieten van het effect zonder na te denken over de gevolgen: volledigheid, ongevoeligheid voor de hormonen, verhoging van het getroffen gebied, na een korte remissie, de uitspoeling van calcium uit het bloed als gevolg van problemen met hun tanden.

Voor veel psoriasis patiënten, is het voldoende voor het gebruik van een hydraterende cosmetische producten die hydrateren en voeden de huid met vitamines.

Psoriasis

Meestal is de behandeling van psoriasis artsen beginnen met plaatselijk aanbrengen van zalven, crèmes, lotions, maar thuis, je kan innemen van kruiden voor psoriasis, bijvoorbeeld, kliswortel, of poeder van de Indiase neem. Het is het beste om het gebruik van een niet-hormonale, natuurlijke remedies om neveneffecten te vermijden.

Vandaag farmaceutische markt biedt ons een breed scala van verschillende bronnen, natuurlijke en niet-natuurlijke, veel van deze is moeilijk te vinden in een typisch apotheek, een aantal van hen zie Je hieronder. Een andere slechte optie is het gebruik van folk remedies van psoriasis die met succes wordt gebruikt door onze voorouders, meer dan een dozijn honderden jaren. Wat deden de mensen niet komen van kruiden, wortels, bloemen: tincturen, afkooksels, zalven en sappen, kiezen wat uw hartje begeert.

Effectieve remedie voor psoriasis

De meest effectieve moderne middelen voor de behandeling van psoriasis zijn genetisch gemanipuleerde biologische producten, die vaak worden genoemd "monoklonale antilichamen". Het gebruik van biotechnologie in de ontwikkeling van geneesmiddelen bijgedragen aan het ontstaan van de moderne hulpmiddelen die van invloed zijn op een meer gericht aan de zetel van het probleem dan de traditionele geneesmiddelen.

Bio voorbereidingen waren zeer effectief in de behandeling van ernstige psoriasis. Deze medicijnen zijn enkel en alleen gebruikt als andere behandelingen niet werken, zo hebben zeer ernstige bijwerkingen, en natuurlijk vanwege de prijs.

De tweede beste remedie van psoriasis is een immunosuppressivum. Immunosuppressivum het immuunsysteem remmen, waardoor het immuunsysteem niet langer aanvallen op onze huid, rode vlekken op het lichaam los, tot de volledige verdwijning, maar over het algemeen, wanneer u stopt met het innemen van de medicatie, is alles weer normaal. Helaas, de middelen en de methoden van behandeling maakt gebruik van de geneeskunde vandaag net op tijd voor de tijd verwijdert de symptomen van psoriasis, als een regel, na enige tijd, de ziekte terugkeert.

Voor de behandeling van psoriasis

De tactiek van uw behandeling eruit moet zien als een trap, van de eenvoudige, natuurlijke, niet-hormonale medicijnen en hormonale, dan pillen, foto ' s, en dan systemische behandeling met immunosuppressiva en bio-drugs. Het is belangrijk om te begrijpen van het medium dat hielp een vriend, niet per se helpen.

Nou, in het ergste geval zal geven verergering, dus niet veel moet je vertrouwen op de beoordelingen van de mensen, vooral vreemden. Als u hebt gekocht een voertuig de eerste keer, dan veel uitgeven op een klein gebied van de huid en kijken voor een negatieve reactie. Als het is een hulpmiddel voor het maken van binnen, neem een kleinere dosis dan normaal.

Herbal remedies voor psoriasis

Herbal remedies voor psoriasis

Op dit moment, meer en meer mensen psoriasis patiënten de voorkeur geeft aan natuurlijke remedies, dus ze hebben vrijwel geen bijwerkingen, in vergelijking met hormonale therapie. Krijgen in ons lichaam door de huid, hormonen en andere chemische stof.stoffen die een negatieve invloed op onze huid, maar ook op het hele lichaam. Waardoor slechte gevolgen, zoals verminderde bijnier, wennen aan de hormonen, stress op de lever, schimmel-en huidinfecties.

Natuurlijke remedies is een kracht van de natuur: kruiden, wortels, bloemen, oliën, extracten, tincturen, enz. is Allemaal heel goed helpt tegen psoriasis, indien dieet en een bepaalde levensstijl. Immers, onze voorouders, leefde en werden behandeld, zonder pillen, en de mensheid zoals wij die kennen niet één miljoen jaar. Vaak hebben we er al waren voordat deze tijd betekent om te leven en behandeld worden zonder pillen en farmaceutische bedrijven. Mensen worden wakker en beginnen te begrijpen dat het beste geneesmiddel dat de natuur ons heeft gegeven op deze aarde.

Het is natuurlijk dwaas om volledig te laten vallen alle drugs, dus er zijn tijden wanneer, om ze te vervangen met niets. En sommige artsen erkennen dat sommige natuurlijke remedies, meer effectief dan de moderne pillen en injecties. Als je kijkt naar de instructies in de voorbereidingen en op verschillende wijzen, is het mogelijk om de samenstelling van natuurlijke ingrediënten zoals extracten van kruiden en wortels. Dit is het beste bewijs van de effectiviteit van onze moeder natuur.

Levend moet worden behandeld leven. Als een oma, als je een koe een hoop pillen, de koe zal sterven. En als u een bos van gras, de koe geeft melk en gevoed worden. Als u de pil in de grond, of wat er van komen. En als je plant maïs, u krijgt een nieuw leven. Beginnen met een overzicht van natuurlijke remedies voor psoriasis.

Extract van burdock root als psoriasis

De kliswortel-extract - geconcentreerd sap van verse burdock root, geoogst in mei. Kliswortel is vochtafdrijvend, koortswerend middel, anti-inflammatoire en bacteriedodende werking, stimuleert de stofwisseling.

Het verhoogt het glycogeen gehalte in de lever, heeft een choleretic effect, verhoogt de antitoxic functie van de lever.

Extract van burdock wortels vertraagt de groei van kwaadaardige tumoren, verbetert de bloed-en urine. In de vorm van mondwater, lotions en wrijven ze is voorgeschreven voor de ontsteking van het slijmvlies van de mond, eczeem, seborrhea, acne.

Indicaties:

Het is aanbevolen voor de preventie en het verbeteren van het effect van de therapie.

 • vergiftiging door allerlei giftige stoffen;
 • vergiftiging met alcohol vervangt, kater;
 • aandoeningen van vet, koolhydraten, water-zout van de stofwisseling;
 • ziekten van het maag-darmkanaal;
 • reuma, jicht, diabetes, obesitas, atherosclerose;
 • de ziekten van de huid (steenpuisten, eczeem, allergische dermatitis);
 • purulente wonden, brandwonden van verschillende graden;
 • besmettelijke ziekten gepaard gaan met koorts, als antipyretische;
 • kanker.

Ingrediënten: geconcentreerd sap kan kliswortel.

Het phytocomplex

Phytocomplex voor psoriasis

Phytocomplex voor psoriasis - de middelen voor de verzorging van de huid in de ziekte psoriasis. Natuurlijke ingrediënten, elimineert de bijwerkingen.

Het toepassen van complexe voorzichtig herstelt het Centrale zenuwstelsel, het maag-darmkanaal, het verwijderen van de schilfers en jeuk probleem gebieden van de huid. De afwezigheid van contra-indicaties maakt het gebruik van een bijkomende aandoeningen en op elke leeftijd.

Het complex omvat:

 • phyto-baden(10 baden)
 • twee thee ('s ochtends en' s avonds, voor een maand gebruik)
 • Unieke natuurlijke crème op basis van Naftalan olie, oliën en vitaminen
 • polifepan

Het gehele complex is ontworpen voor de maand van de aanvraag, en de room, indien nodig, u kunt kopen extra.

Silicium in psoriasis

Silicium voor psoriasis geneest huidziekten, vergiftiging, verlicht zuurbranden. Silicium is het belangrijkste element van flexibele structuren in het lichaam: het kraakbeen, bindweefsel, bloedvaten, maag-darmkanaal, de pezen. In de 19e-eeuwse franse chemicus en microbioloog Louis Pasteur voorspelde een Grote toekomst van silicium in de therapie.

Het gebrek aan silicium in het lichaam kan leiden tot bloedarmoede, diabetes, huidaandoeningen, haaruitval, problemen met de gewrichten, de vorming van stenen. Huid en haar hebben het hoogste gehalte aan silicium.

Wanneer de ontoereikendheid van het ongezonde huid, broze nagels, dof, dun haar. Voor de metabole processen in de botten, silicium is betrokken bij de vorming van botweefsel.

Silicium is een natuurlijk Supplement gemaakt van het voorjaar van heermoes.

Methode van applicatie: de voorbereiding is bedoeld voor volwassenen. Nemen tijdens een maaltijd, 1 tot 3 capsules per dag.

Mariadistel capsules voor psoriasis

Mariadistel capsules voor psoriasis is een krachtige hepatoprotector. Mariadistel wordt beschouwd als een krachtige, genezende plant voor de behandeling van leverziekten: levercirrose, geelzucht, laesies haar van alcohol, drugs, giftige stoffen, straling.

Heeft anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen. Het verbetert de conditie van de huid, dermatologie mariadistel wordt gebruikt voor de behandeling van vitiligo, psoriasis, kaalheid, acne.

Mariadistel bevat een natuurlijke stof silymarine - een mengsel van glycosiden (silybine, silydianine, silychristin), die vooral helpt de lever te verrichten ontgifting van de functie, zoals door het verhogen van het niveau van de antioxidant bescherming.

Tot slot, milk Thistle is gunstig voor de spijsvertering, zoals een voldoende hoeveelheid gal zorgt voor een complete vertering van vetten en optimale absorptie van in vet oplosbare vitaminen in.

Wortel van de paardebloem wordt gebruikt om de behandeling van leverziekten als een middel van het verminderen van de hoeveelheid cholesterol in het bloed. De wortel bevat grote hoeveelheden vitaminen A, b, C, en E en is ook rijk aan kalium, calcium, natrium, bevat fosfor en ijzer. Dandelion root nodig die lijden aan chronische hepatitis.

Artisjok extract is een krachtige hepatoprotector, d.w.z. de aanwezige werkzame stoffen beschermen de lever cellen van de werking van toxinen. Stimuleert de spijsvertering, vermindert winderigheid en normaliseert darm activiteit.

Samenstelling: extracten van de zaden van de mariadistel, paardebloem wortel, artisjok blad.

Tinctuur van Sophora japonica van psoriasis

Tinctuur van Sophora van psoriasis - het gebruik van Sophora japonica heeft een gunstig effect op het hematopoietische systeem van het hele organisme en de samenstelling van zijn bloed. Het mechanisme van de therapeutische werking van Sophora japonica in de geneeskunde is niet volledig begrepen.

De middelen uit Sophora japonica, zijn wond helende eigenschappen, versnelt de regeneratie van weefsels, verminderen de permeabiliteit en fragiliteit van de haarvaten, het verhogen van het vermogen van het lichaam om te absorberen ascorbinezuur.

Bewezen actieve bactericide werking tegen Staphylococcus aureus en Escherichia coli.

Tinctuur van Sophora japonica wordt gebruikt:

 • Voor een ziekte van de bloedvaten, met inbegrip van voor de preventie van bloedingen, atherosclerose, bloedingen, hoge bloeddruk, hart problemen.
 • Wanneer de problemen van een infectieuze aard: ulcus van de maag en de twaalfvingerige darm, de initiële fase van pulmonale tuberculose, paraproctitis, dysenterie.
 • Reinigen het bloed, dus het is vooral aanbevolen voor psoriasis, lupus, eczeem en andere huidproblemen.
 • Om toxines te verwijderen, na langdurige behandeling met chemische drugs.

Buiten:

Tinctuur van Sophora is gebruikt voor de behandeling van veneuze zweren, wonden, brandwonden, doorligwonden; met alopecia, sinusitis, steenpuisten en karbonkels, schimmels, eczeem, lupus, parodontale ziekte, paraproctitis, psoriasis, mastitis, mastitis.

Een tinctuur in

1 theelepel 3 keer per dag voor 50-100 ml water voor de maaltijd. De cursus nemen niet meer dan 5-6 maanden.

Noten

De walnoot tinctuur van psoriasis

De tinctuur van walnut voor psoriasis - walnoten melk rijpheid, verzameld in eind juni, de bijkeuken zijn nuttig voor het menselijk organisme stoffen: jodium, meervoudig onverzadigde vetzuren, zouten van kalium, calcium, ijzer, magnesium, kobalt, fosfor, vitamine C, B1, B2, B8, E, PP, caroteen, tannines, organische zuren, eiwitten, essentiële oliën, flavonoïden. De vrucht bevat ook een unieke alkaloïde juglandin.

Tinctuur van een walnoot heeft een breed scala van acties: tonic, anti-inflammatoire, anti-bacteriële, de genezing van de wond, bloed zuiveraar, cholagogue, antiparasitaire, hepatoprotective, antiatherosclerotic, problemen, anti-tumor.

Walnut behandeld ziekte van het maag-darmkanaal, schildklier, hart-en vaatstelsel. Het is bewezen dat de walnoot activeert de hersenen activiteit, verbetert de bloedcirculatie en het geheugen, verbetert de intellectuele capaciteiten. Daarnaast walnoot is de rijkste natuurlijke bron van jodium en vitaminen.

Indicaties voor het gebruik van een tinctuur van moer:

 • Verminderde functie van de schildklier jodium tekort, beriberi,
 • vermoeidheid, bloedarmoede, borst, borst fibroadenoma,
 • reuma, polyarthritis, artrose, osteochondrosis, diathese,
 • constitutioneel eczeem, dermatitis, eczeem, psoriasis,
 • lupus, schimmelinfectie van de huid, ontsteking van het maag-darmkanaal,
 • adnexitis uteriene fibroom, vrouwelijke en mannelijke onvruchtbaarheid, glomerulonefritis,
 • atherosclerose, hypertensie, tromboflebitis,
 • de ziekte van bloed en lymfatisch systeem (zoals leukemie), diabetes van het 2e type,
 • nervositeit en prikkelbaarheid, parasitaire infecties (worm besmetting), goedaardige en kwaadaardige tumoren.