8 folk remedies voor de behandeling van psoriasis

Wat letsels van de huid hoeft niet met een dermatologen?! Tot nu toe, wetenschappers kunnen niet achterhalen van de redenen waarom psoriasis komt voor in een persoon. Meestal mensen aantast tussen de 15 en 35 jaar. Beïnvloed door erfelijkheid, externe prikkels, stress, medicatie inclusief lithium carbonaat, allergieën, en buitensporige liefde van hygiëne.

Laurel

Maar deze ziekte is niet besmettelijk. Je kan in contact met de zieke en niet bang zijn voor je lichaam. Psoriasis is een huidziekte van het lichaam niet-infectieuze aard. Maar het is vaak aangeduid als psoriasis. Dat deze ziekte veroorzaakt kan worden door verschillende factoren, maar meestal ontstaan door een erfelijke aanleg. Hoe te genezen van psoriasis folk remedies, en wat effectieve methoden moeten worden gebruikt in het huis, zult u leren uit dit artikel.

Wees voorzichtig

Mensen die lijden aan psoriasis vaak is toegestaan één grote fout: de patiënt probeert te verwijderen van de uiterlijke tekenen van de ziekte, maar de eliminatie van externe verschijnselen van psoriasis, het probleem niet kunt oplossen aan de binnenkant.

Globaal, zelfs als het blijkt te verwijderen van de tekenen van psoriasis van de buiten en laat de huid in het lichaam de ziekte blijft eten, auto-immune systeem dat leidt tot ernstige ziekte, een aanzienlijk deel van die fatale. Vooral eng is het feit dat psoriasis kan kanker veroorzaken.

Basiskennis van de pathologie

Psoriasis is een chronische, die wordt begeleid door een huiduitslag in de vorm van bultjes, bedekt met schubben. Opmerking sommige fasen van deze vervelende ziekte:

 • De verschijning van de eerste papels. Ze hebben een roze of rode tint, met de oppervlakte bedekt met schubben. Als een regel, geen jeuk in de eerste fase wordt niet waargenomen. De getroffen gebieden op het lichaam zones van plooien, en de hoofdhuid.
 • De verschijning van nieuwe papels, die, op zijn beurt, samen te voegen met bestaande.
 • De getroffen gebieden beginnen te blauw en pellen. Als de tijd niet een arts te raadplegen die psoriasis neemt een acute vorm, en op het lichaam worden gevormd papillomen of plaque.

Meer ernstige vormen van deze ziekte karakteriseren zich de ontsteking door het hele lichaam – het kan zijn heup, nek, hoofdhuid en schouders etc.

In aanvulling op alle soorten van geneesmiddelen, er zijn folk remedies van psoriasis, die na verloop van tijd, verzamelen onze grootmoeders. Maar om dat zij geen extra problemen met het nemen van hen moeten er zeker van te bespreken met uw dermatoloog. Maar bij psoriasis treft niet alleen de huid, maar ook het haar, nagels, en zelfs inwendige organen.

Deze ziekte bekend was in de 19e eeuw. Het sinds en verricht diverse experimenten en onderzoeken van de mogelijke oorzaken van deze ziekte.

Volledig ontdoen van psoriasis is gewoon onmogelijk, maar het is mogelijk om te verlichten en de conditie van de patiënt. De behandeling is complex. Het gaat dan zowel om medische drugs en traditionele remedies. Samen zullen ze helpen om te gaan met het probleem, en zal helpen de ziekte verdwijnen.

De bouillon

Help traditionele recepten

De behandeling van psoriasis folk remedies – één van de componenten van complexe therapie. Het recept bleek een lange tijd geleden, nog vóór de opkomst van de traditionele geneeskunde. Deze ziekte in de oudheid werd beschouwd als een ziekte van de verdoemden, dus dan is deze aandoening werd alleen behandeld door medicijnmannen en de samenzweerders. Slechts in het geheim. Op de dag van deze ziekte, er zijn veel verschillende soorten drugs, maar mensen nog steeds terug te oude oma ' s recepten, tijd-getest.

Deze ziekte moet worden behandeld vanuit zowel binnen als buiten. Voor de behandeling goed idee om het gebruik van allerlei brouwsels van kruiden, om te zetten in om het zenuwstelsel, het verhogen van de immuniteit, en voor het herstellen van het maag-darmkanaal van de mens.

Methode # 1. De meest effectieve manier

Een afkooksel van Laurier bladeren

De ingrediënten voor dit recept kunnen worden gevonden in elk huis en breng het is niet nodig. 7 kleine bladeren van de Laurier en breken ze. We moeten ongeveer 1 eetlepel Nemen container gooien terug onze gehakte bladeren en giet het met 0,5 liter kokend water. Te brouwen medicinale afkooksel duurt ongeveer 20 minuten.

Het moet dan stam en de helft van een glas 20 minuten voor een maaltijd.

Bay leaf bevat grote hoeveelheden vitaminen en mineralen die de immuniteit. Maar samen met de voordelen, de Lavra heeft zijn contra-indicaties. Het is een krachtig allergeen. Bij langdurig gebruik kan leiden tot constipatie, zoals het bezit samentrekkende eigenschappen. Ook niet aanbevolen om te drinken het afkooksel van de mensen met maagzweren en ulcus duodeni.

Methode # 2. Beroemde folk remedie voor psoriasis

Om het te maken, neem 500 ml aloë sap, 500 ml wodka, 1 liter honing, 200 g varkensvlees vet interieur. Bij voorkeur al deze ingrediënten om te zetten in een crock pot en alle scheuren en ter dekking van de test. Lees meer over het gebruik van aloë voor psoriasis, lees het artikel "Aloë Vera psoriasis"

Deze medicatie moet wegkwijnen in de oven voor ongeveer 4 uur bij een temperatuur van 180 graden. Na het bereid is, is oraal in te nemen 1 eetlepel 3 keer per dag.

Methode # 3. Het afkooksel voor intern gebruik

De beste wordt beschouwd als een afkooksel van vijf kruiden, waaronder kamille, St. janskruid, driekleurige viooltje, cranberry. Voor het bereiden van een medicinaal drankje, hebben we nodig:

 • kamille bloemen – 4 el;
 • St. John ' s wort – 4 eetlepels;
 • gras tricolor violet – 3 el;
 • vossebes bladeren – 2 el..

Bereid de bouillon vlak voor gebruik. Alle ingrediënten goed mengen. Neem dan 1 eetlepel van het mengsel en giet een Kop kokend water. Zeker moet de container te dekken. Op aandringen van deze oplossing ten minste een half uur. In de verkregen bouillon, voeg 1 eetlepel van het extract van siberische ginseng.

Maar om te drinken dit geneesmiddel mag slechts 1 keer per dag, en uitsluitend in de ochtend.

Thee van celandine

Methode Nr 4. Herstel thee

Thee van celandine. Celandine is een unieke plant die het heeft ongelooflijk helende kracht. Maar in de behandeling van psoriasis van de maatregel, moeten we niet vergeten over het gif dat bevat dit kruid. Celandine bevat ook vitaminen en gunstige elementen. De meest efficiënte resultaat zou worden verkregen indien de infusie van deze ziekte van de huid begint met in een vroeg stadium.

De voorbereiding van deze infusie dus. Gekocht bij de apotheek kruid celandine. Thuis moet u 1 theelepel van celandine en giet er een Kopje kokend water. Heeft de koffie voor ongeveer 30 minuten. Gebruikt deze oplossing voor de maaltijden 3 keer op een dag.

Techniek # 5. Behandeld bouillon

Een afkooksel van gerst. Om dit te doen, neem 2 eetlepels meel van mout van gerst, giet het in een handige verpakking. Dan moet het giet 1 liter kokend water. Op aandringen dit afkooksel moet niet minder dan 4 uur na het moet drain. Om te drinken infusie is het noodzakelijk 4-5 keer per dag met honing of suiker.

Methode №6. De hulp van afkooksel van burdock

Infusie van burdock wortels. De meest waardevolle wortels worden geacht te worden verzameld in het vroege voorjaar. Ze had te verwijderen, spoel goed na en droog. De wortels van deze plant zijn zeer dik, dus moeten ze worden geknipt. Neem 1 eetlepel. l. gemalen wortels en zet ze in een handig bakje en giet twee kopjes kokend water. Kook de afkooksel van ongeveer 10 minuten. Laat 2 uur trekken. Filter en drink 200 ml 3 keer per dag 15 minuten voor de maaltijd.

Methode Nummer 7. Bewaar de kruiden

Kruiden of bloedzuiverende thee. Voor de voorbereiding nemen:

 • gras klit 4 el;
 • wilde aardbei bladeren – 6 el;
 • brandnetel – 4 eetlepels;
 • zwarte bessen bladeren – 5 eetlepels;
 • kruid duizendblad – 3 el;
 • viola tricolor – 3 el;
 • serie – 6 el

Alle kruiden worden grondig gemengd en bellen in 1 eetlepel tot 2 kopjes kokend water. Dien uw thee moet ongeveer 15 minuten. U moet nemen een half Kopje 3 keer per dag, bij voorkeur voor de maaltijd.

Methode №8. De infusie van agrimony zal iedereen helpen

De infusie van agrimony. Deze thee bevordert de normalisering van de metabolische processen en verbetert de spijsvertering. Het gras kan worden gekocht bij de apotheek. Huis neem 1 eetlepel. van agrimony en giet er 200 ml kokend water. Dien deze thee moet ongeveer een uur. Deze tool kan worden gebruikt tot 4 keer per dag.

Ook goed redt van de psoriasis duindoorn olie. Het is ontworpen voor outdoor en indoor gebruik. Op het lichaam van duindoorn olie heeft anti-inflammatoire, regenererend effect op de huid van het lichaam, en is ook een bron van essentiële menselijke vitaminen. Genoeg om te drink 2 tot 3 theelepels op een lege maag. Maar wanneer oraal in te nemen, het is een neveneffect, dus overdrijf het niet de dosis.

Natuurlijk, de traditionele recepten van psoriasis altijd effectief, maar vergeet niet over de juiste voeding, om te voorkomen dat de herhaling van de ziekte.

De kruiden

Eet alleen gezonde voedingsmiddelen bevatten grote hoeveelheden vitaminen. Elimineren van het dieet van alle vet en gerookt. Producten mogen geen extra additieven en conserveringsmiddelen.

Aanvullende behandeling complex

Traditionele methoden van behandeling van psoriasis kan gebruikt worden als externe middelen. Natuurlijk, de meesten van ons willen niet te veel geld uit te geven voor de behandeling en om haar tijd doorbrengen in de ziekenhuizen, maar het feit dat die behandeling opties kunnen helpen. We doen daarom een beroep op oude recepten, die gebruikt kan worden voor zowel kinderen als volwassenen.

De traditionele geneeskunde verscheen lang voordat de verslavingszorg. Deze kennis opgebouwd over de eeuwen heen door onze voorouders. Inderdaad, het is "oma' s recepten", maar ze leiden tot het verdwijnen van de onaangename symptomen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de behandeling van psoriasis met traditionele methoden

Zoutbaden

Natuurlijk, na een gebruik dat u geen speciaal effect niet kan zien, maar als je ze regelmatig, de resultaten zullen niet laten wachten lang.

Het is raadzaam om het gebruik van de zee-zout. Deze lade moet doen voor het slapen gaan en het is niet meer dan 15-20 minuten. Na een bad, spoel af onder een douche van zout, anders wordt de huid op je lichaam zal alleen maar geïrriteerd.

Kruidenbaden voor psoriasis

Mix in gelijke verhouding van de volgende kruiden:

 • kamille;
 • salie;
 • serie;
 • de celandine.

Roer het mengsel en giet het kokende water in de verhouding 1:10. Vervolgens dringen de bouillon ongeveer een uur en giet het in de kuip. De behandeling van psoriasis op het lichaam van deze methoden kan worden uitgevoerd binnen de 7 dagen. Deze baden normaliseren van de conditie van de huid, vermindering van de uitslag en heeft ook anti-inflammatoire en versterkend effect.

Lijnzaad olie

Het heeft een hoge regeneratieve eigenschappen en in een korte tijd de huid herstelt in de oorspronkelijke staat. Maar voordat je het voor jezelf, zorg ervoor dat in overleg met uw arts, omdat het vaak leidt tot een allergische reactie.

Zalf op basis van propolis

Het is heel goed mogelijk om te koken zelf. We moeten geëmailleerde pan, zet het 500 gram van de boter. Zet de kachel, en te wachten om te kook haar in de olie. Zet het gas en voeg 50 gram geraspte propolis. Meng grondig en wacht totdat de zalf om af te koelen.

Deze zalf vermindert de ontsteking en bevordert een snelle genezing van de aangetaste gebieden op het lichaam.

Salicylic zalf

De voorbereiding voor extern gebruik. Het heeft een bijzondere plaats in de behandeling van deze onaangename ziekte. Vóór het aanbrengen moet u uw arts raadplegen. In de apotheek zijn er vele varianten van deze zalf. Ze verschillen in het percentage van het zuur. Van deze ziekte moeten kopen 2% zalf. Maar zuur is een zuur, dus gebruik het niet te lang is (het hele verloop van de behandeling duurt 1 maand met een pauze van 2 weken).

Kalanchoë

Om te koken gebaseerd zalf Kalanchoë zal niet moeilijk zijn. Alleen met behulp van deze zalf is de huid volledig vrij in slechts een paar weken. Maar voor de voorbereiding moet u zorgvuldig malen van de bladeren van deze plant en celandine met vaseline. Het moet worden toegepast op niet meer dan 2 keer per dag.

Zoutbaden

Shilajit

Voor het mengen, hoeven we alleen maar twee tablets van dit wondermiddel. Zij zullen moeten worden opgelost in een eetlepel water met een kleine toevoeging van olijfolie. Dit mengsel wordt toegepast op het getroffen gebied.

Zeker elke verbetering die je niet ziet, maar in slechts een week begin je te merken kleine resultaten. Het effect is meer merkbaar bij psoriasis hoofdhuid. Kan voeg dit mengsel aan de hair mask. Wonden beginnen te verdwijnen in de ogen, samen met jeuk.

Olie fir

Neem 500 ml water en 30 gram van een goede baby zeep. In een geschikte container en zet op een klein vuur koken tot dan, tot het is opgelost. Het resulterende mengsel was noodzakelijk om de voeg 500 ml spar olie die kan worden gekocht bij de apotheek. Gekookt in een warm bad, voeg 30 gram bouillon. Liggen mag niet meer dan 20 minuten. Voor de volgende zwemmen oplossing zal moeten worden verhoogd, maar niet meer dan 85 gram.

Zelfs indien één van de bovenstaande methoden niet helpen, maak je geen zorgen. Alle organismen zijn totaal verschillend, en als iemand een recept voor een tweede kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid.

Alleen hij kan voorschrijven van de juiste behandeling, om u te adviseren over de toepassing van een folk remedie. Effectieve behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende middelen. Vergeet niet over de juiste voeding en het volgen van een speciaal dieet voor psoriasis.