Psoriasis behandeling medicijnen

Psoriasis verwijst naar een chronische ziekte, die onder de juiste behandeling, kunt u in de lange termijn. Meestal experts raden het gebruik van een adequate behandeling met geneesmiddelen, die niet alleen te elimineren het ongemak van de ziekte, maar ook leiden tot de genezing van de huid. Vandaag de dag zijn er verschillende soorten medicijnen die worden voorgeschreven aan patiënten met de diagnose psoriasis.

Gel

Zalf bij de behandeling van psoriasis

  • Hormonale crèmes te verminderen roodheid en jeuk. Gebruikt in vele gevallen waar de patiënt werd gediagnosticeerd met psoriasis. Niet geschikt voor lange-termijn behandeling, is het aanbevolen om niet meer dan zeven dagen, om niet te leiden tot verslaving en hormonale stoornissen in de huid. Toegepast in een dunne laag in een klein bedrag twee keer per dag. Na gebruik moet de patiënt merkte een aanzienlijke vermindering van de roodheid en jeuk van de regeneratie van de huid begint binnen 2-4 dagen. Na een week van gebruik is om te verhuizen naar een meer zachte zalfjes, sprays en crèmes. Het is ten strengste verboden om te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
  • Zalf met de toevoeging van salicylzuur is een krachtig desinfecterend middel. Maar als u de zalf moet voorzichtig zijn, want het kunnen flink uitdrogen van de huid. Toegepast zalf in een formulier twee keer per dag. Bij voorkeur wordt het leer eerst schoon met zeepoplossingen base, was het aangetaste gebied en wrijf deze met een zachte doek of papieren handdoek. Een kwartier per dag de zalf en laat op de huid. Wanneer het absoluut noodzakelijk is, zalf kan worden toegestaan om te gebruiken tijdens het dragen van een kind, onderworpen aan de medische controle. Zalf van toepassing op de hormonale medicijnen.
  • De Gel voor uitwendig gebruik. Toegestaan gebruik te maken van medicatie aan kinderen na twee jaar, indien vereist door de toestand van de patiënt. Gebruik van de gel eenmaal per dag, maar deze week niet kunt u meer dan één tube zalf te houden van de dosering. De duur van de therapie niet langer dan 14 dagen. Als de psoriasis bleek getroffen gebieden op het gezicht, het gebruik van de gel kan duren voor slechts één week. In andere gevallen, de patiënt kan verergeren de uitslag. In sommige vormen van de ziekte met het gebruik van de gel kan worden toegepast dagelijks steriel verband.
Gel van psoriasis

Sprays voor psoriasis

Spray c-gehalte van de druif en pepermunt extract, heilzame etherische oliën. U kunt de spray ook tijdens de zwangerschap, en juveniele patiënten. Spuit de spray twee keer per dag op een afstand van 15 tot en met 17 inch. Zorg ervoor zorg dat na de toepassing van de stof was alleen op de getroffen gebieden. Als het product kreeg de huid weer gezond is, moet deze worden gereinigd met een vochtige doek. Door de aanwezigheid van etherische oliën en extracten op het lichaam kan blijven vette sporen, die geacht moeten worden in de behandeling van psoriasis op het lichaam. Ondanks de effectiviteit, de spray is duur en kan niet altijd worden gekocht door de patiënten. De duur van de opleiding tot volledig herstel en de eliminatie van de symptomen.

Tabletten bij de behandeling van psoriasis

Tabletten worden gebruikt voor een snel herstel van het normale groei van de opperhuid cellen die zich te ontdoen van puistjes, papels en schilfers. Alleen gebruikt in de laatste fase van de ontwikkeling van psoriasis. Dus de regeling van de behandeling is heel specifiek. De patiënt kan worden toegewezen aan een wekelijkse dosering is 10-25 mg van de werkzame stof. Als u behoefte aan een sterkere behandeling, de patiënt duurt 2,5 mg elke 12 uur, drie keer per week. De duur van de therapie uitsluitend individueel. Kan niet worden gebruikt voor kinderen en zwangere vrouwen.