Wat lijkt psoriasis

Psoriasis is de zogenaamde chronische huidziekte. In de afgelopen jaren, ze hebben last van een toenemend aantal van de bevolking die kan worden geassocieerd met het veranderende milieu-omstandigheden. Eerder deze ziekte werd bekend als "psoriasis". Voor de eerste keer, huidziekte psoriasis wordt weergegeven in mensen 20 tot 30 jaar. Versla deze ziekte heeft invloed op de huid, nagels en gewrichten.

Oorzaken van psoriasis

Er zijn verschillende veronderstellingen van wat lijkt psoriasis, echter, aan het eind van dit aspect is niet onderzocht. Er is een theorie dat er twee vormen van deze ziekte, maar de belangrijkste oorzaken van psoriasis zijn niet duidelijk.

Het eerste type voor de behandeling van de ziekte, de oorsprong van dat een rol speelt erfelijke factor, veranderingen in het immuunsysteem. Deze vorm komt voor bij meer dan de helft van de patiënten met psoriasis. Vooral invloed op de huid.

Het tweede type is niet geassocieerd met het immuunsysteem en erfelijkheid, manifesteert zich na 40 jaar. De laesie beïnvloedt vooral de gewrichten en nagels.

Oorzaken van psoriasis

Predisponerende factoren en de belangrijkste oorzaken van psoriasis kan worden:

 1. Traumatische letsels van de huid, met inbegrip van brandwonden, insectenbeten, tatoeages.
 2. Psychologische oorzaken van psoriasis. Het is vooral de stress. Psoriasis in het zenuwstelsel is niet ongewoon. De meerderheid van de gevallen waargenomen van de primaire symptomen van de ziekte na de dood van een familielid. Hetzelfde lijkt psoriasis zenuwen op het werk, in je persoonlijke leven.
 3. Het gebruik van een bepaalde vorm van drugs.
 4. Virus (roodvonk, griep) en streptokokken besmettelijke ziekte.
 5. Alcoholisme. Het is bekend dat psoriasis en alcohol zijn niet compatibel, als dit verzwakt het immuunsysteem van het lichaam. Psoriasis en Roken, kunnen ook worden toegeschreven.
 6. Allergische en toxische effecten op de huid van verschillende chemische stoffen.
 7. Schimmelinfecties en eczeem wat is psoriasis meest vaak.
 8. Bij vrouwen na de bevalling. Psoriasis tijdens de zwangerschap is nauw verbonden met gevoelens en stress.
 9. HIV. Psoriasis en HIV alleen sneller de ziekte.
Psoriasis

Waarom krijg ik psoriasis

Ik heb een mening, waarom krijg ik psoriasis, maar de gemeenschappelijke oogpunt zijn er. In het Algemeen, op het moment dat de psoriasis wordt beschouwd als een multifactoriële ziekte die wordt veroorzaakt door een complexe invloed van verschillende redenen.

Aanzienlijk onderzocht wat de huidziekte psoriasis is niet besmettelijk, en is dus niet besmettelijk.

Meer recent, wetenschappers spraken over de oorzaak van psoriasis te wijten aan verkeerd voedsel, echter wetenschappelijk bewijs voor deze theorie is er.

De symptomen van psoriasis

De eerste symptomen manifesteren zich als volgt:

 • splijtende nagels en hun normale structuur;
 • de verschijning op de huid scheuren, en het veroorzaken van pijn;
 • pustuleuze uitslag;
 • sterke peeling en afsterven van huidcellen;
 • op de voeten en de handpalmen het uiterlijk van blaasjes;
 • jeukende, rode vlekken op het lichaam, vooral in het gebied van de ellebogen en knieën, gezicht. Ze hebben een bolle vorm en zijn bedekt met witte schilfers.

Vaak bij patiënten met psoriasis waargenomen depressie en een laag zelfbeeld. Verlies van nagels, gewrichtspijn, koorts suggereert dat bij het uitblijven van tijdige behandeling is de ziekte was een complicatie.

De behandeling van psoriasis

Diagnose en behandeling: het verwijderen van de verergering van psoriasis

Microscopie en laboratorium onderzoek in aanvulling op de klinische helpen om de diagnose van psoriasis als een ziekte. Bij het verwijderen van de psoriatische plaques gescheiden film, en op het oppervlak van de resterende wonden verschijnen druppels bloed in de vorm van dauw. Het is een karakteristiek teken van het verschil van deze ziekte uit andere dermatitis.

In milde en gematigde stromingen toegepast lokale behandeling in de vorm van zalven, lotions, gels. Ze zijn glucocorticoïden, teer -, zink oxide, boorzuur. Beter bewezen niet-hormonale zalf van psoriasis die geen bijwerkingen hebben.

In ernstige gevallen, het gebruik van een methode van behandeling met PUVA-therapie bij psoriasis, of zoals het ook wel lichttherapie. Het is het eigendom van UV-straling op het onderdrukken van de ontsteking en verminderen de hyperactiviteit van het immuunsysteem.

Als de ziekte actief is en andere methoden niet helpen, het gebruik van drugs als lokaal, en injecties. De meeste van hen hebben bijwerkingen zoals immunosuppressie en toxische effecten op de lever en de nieren. Daarom is een dergelijke therapie wordt alleen uitgevoerd in gespecialiseerde afdelingen onder toezicht van een dermatoloog.