De shampoo van psoriasis

Psoriasis is de zogenaamde chronische ziekte niet-infectieuze aard. Meer vaak deze ziekte heeft invloed op de hair een deel van het lichaam, manifesteert zich in de vorm van een bolle rode of roze vlekken, die uiteindelijk begint af te pellen. Meest vaak, psoriasis wordt weergegeven op de ellebogen, knieën, billen, schouders, voeten, handpalmen, de genitaliën en het haar van het hoofd.

de symptomen van psoriasis

De belangrijkste redenen voor het ontstaan van de ziekte

 • Mechanische schade aan de huid.
 • Misbruik betekent voor lichaamsverzorging en andere cosmetische en hygiënische voorbereiding.
 • Frequent contact met chemicaliën of schoonmaakmiddelen die schadelijke stoffen bevatten in de samenstelling.
 • Vanwege professionele activiteiten waar het werk betreft het directe contact met zuren, basen, giftige stoffen, lak, oplosmiddelen, verf enz.
 • Overmatige droogheid van de huid.
 • De stress toestand van het organisme (sterke verandering van de klimatologische omstandigheden, persoonlijke problemen, misbruik van drugs of alcoholhoudende producten, schending van het dieet en de dagelijkse routine, overgewicht, overmatige fysieke belasting).
 • Sommige medicijnen ook bijdragen aan de ontwikkeling van psoriasis.

Symptomen

Het is belangrijk om te onthouden dat de eerste verschijnselen van de symptomen van de ziekte, een dringende noodzaak om een arts te zien. Tijdige behandeling van de ziekte zal helpen het lichaam sneller te gaan met de symptomen.

Als psoriasis invloed op het haar van het hoofd, de symptomen kunnen gemakkelijk worden verward met gemeengoed roos. Verschijnt de afschilfering van de hoofdhuid met de scheiding van kleine schalen. Maar het belangrijkste verschil tussen deze schalen die psoriasis vervelling van de huid kan gepaard gaan met bloed wonden.

Bij deze ziekte van de hoofdhuid begint te jeuken pijnlijk, maar kam de huid op het hoofd is onmogelijk, het kan leiden tot een toename op het gebied van de ziekte. Het is belangrijk om behandeld te worden op de aanbeveling van een arts. Het belangrijkste middel voor de behandeling van psoriasis op het hoofd sedativa en het gebruik van externe zalven, oplossingen en shampoos tegen psoriasis.

Dan mijn haar laten wassen voor psoriasis?

Tijdens de psoriasis, de hoofdhuid wensen een offerte en eerbiedige zorg. De ziekte brengt veel lijden, dus de shampoo dient gekozen te worden met betrekking tot de structuur werden pijnstillers, verzachtende, anti-inflammatoire en schimmelwerende stof. Goede shampoo voor psoriasis zeker te bevatten extracten van geneeskrachtige kruiden of enige substantie.

Welke shampoo helpt bij psoriasis?

Alle shampoos voor psoriasis van het hoofd zijn verdeeld in de volgende groepen:

 1. Teer.
 2. Schimmeldodende.
 3. De behandeling, die in zijn samenstelling medicijnen (salicylzuur, zink, enz.)
 4. Cosmetische producten met helende werking.
 5. Baby shampoo.

Laten we eens in detail elk van deze groepen.

de shampoo van psoriasis

Teer shampoo voor psoriasis van het haar van het hoofd

Deze shampoos kunnen worden samengesteld uit berkenteer of dennen-of jeneverbes. Al deze soorten van de werkzame stof in regelmatig contact met de geïrriteerde hoofdhuid effectief voorkomen dat de manifestatie van psoriasis, het verlichten van branden, schilfering en jeuk op de hoofdhuid. Naast de teer in de shampoo bevat extra stoffen die ook een positief effect hebben op de onderdrukking van de schimmelinfectie. Het moet in gedachten worden gehouden dat deze shampoo voor psoriasis van de hoofdhuid is gekozen individueel in elk geval.

Schimmeldodende medicinale shampoos

De actie van deze subgroep die direct gericht zijn op de vernietiging van de schimmelinfectie. De shampoo voor psoriasis van de hoofdhuid bevat de actieve en ondersteunende stoffen die in de loop van de applicatie effectief te genezen van een schimmelinfectie.

Medicinale shampoos

Deze groep bevat ook voedingsstoffen die helpen bij het wegnemen van de infectie. De meest effectieve shampoos voor deze subgroep: shampoo met zink of salicylzuur.

De manier om het gebruik van medicinale shampoos zijn de volgende: de voorbereiding is toegepast op nat haar en hoofdhuid, schuim, links voor 5 minuten, en vervolgens gewassen in warm water. Het is voldoende om de toepassing van de opgegeven shampoo 1 keer per week, maar de behandeling van psoriasis moet ten minste 5 weken. Bijwerkingen van deze drug verschijnen zelden, alleen een mogelijk allergische reactie van de huid op de onderdelen. Om deze tool te gebruiken tijdens de zwangerschap en tijdens de lactatie is alleen mogelijk na raadpleging van een arts. Voor de prijs van deze shampoo van psoriasis op het hoofd is vrij duur.

Cosmetische shampoos van psoriasis op het hoofd

Deze fondsen niet alleen eigenschappen van genezing, maar ook een positief effect hebben op het haar en de hoofdhuid in het Algemeen. Het gebruik van deze haar shampoo maken gehoorzaam te zijn, zich te ontdoen van roos en haaruitval, verminderen vettigheid en droge huid.

baby shampoo

Baby shampoo

Baby shampoo meestal niet bevatten verschillende geuren, kleuren en schadelijke ingrediënten. Tegelijkertijd baby shampoo bestaat uit slechts helende en heilzame ingrediënten die perfect zijn voor psoriasis van het hoofd.

Het is belangrijk om te onthouden dat de echte shampoo voor psoriasis in staat zal zijn om te adviseren een specialist pas na een volledig onderzoek van de symptomen. Op de vraag ' wat shampoo helpt bij psoriasis, ook een arts. Het moet ook in gedachten worden gehouden dat een inadequate behandeling van de ziekte kan leiden tot de herhaling in de daaropvolgende jaren.