Schoten psoriasis

Psoriasis – een systemische ziekte. Het belangrijkste symptoom is een huiduitslag op het oppervlak van de huid, maar deze ziekte altijd van invloed op de inwendige organen. In dit verband moet de behandeling worden complex. Samen met crèmes en zalven en moet u de medicijnen die mee naar binnen genomen.

schoten psoriasis

Om het proces te versnellen van het herstel zal helpen injecties van psoriasis. Hun grootste voordeel is een snel effect. Medicijnen die worden toegediend intraveneus of intramusculair onmiddellijk minder ongemakkelijk symptomen, verbeteren van de patiënt staat van gezondheid.

Classificatie: wat doen injecties voor psoriasis

Psoriasis behandeling injecties voorgeschreven voor alle vormen van de ziekte, in het bijzonder in een vergevorderd stadium van de ziekte. Overweeg de basis vormen van psoriasis die zijn ingedeeld afhankelijk van de lokalisatie van papels en kenmerken van de flow van de ziekte:

 • Teardrop – geteisterde lichaam vooral na de overdracht van besmettelijke ziekten. Op de huid verschijnen paarse of rode bultjes teardrop vorm. Ze zijn klein gemaakt.
 • Vulgair of eenvoudig – de meest voorkomende vorm, die stakingen mensen in 80% van de gevallen. Op de huid verschijnen kleine rode vlekken, snel in omvang toe. Ze zijn bedekt met schilferige witte zilverachtige kleur.
 • Pustuleuze – de huid is bedekt met kleine letsels, van binnen gevuld met vocht (exsudaat). Hun aantal groeit snel verspreiden over grote gebieden van het lichaam. Het is een ingewikkelde vorm van de ziekte leiden tot ernstige complicaties.
 • Psoriasis flexor oppervlakken glad rode papels zijn gelokaliseerd in de natuurlijke plooien van de huid. Meestal zijn ze van invloed zijn op de oksels, de liezen, de plooien van de buik, de bochten van de ellebogen, de knieën. Uitslag niet schillen. Vaak ontwikkelt zich in de aanwezigheid van endocriene ziekten.
 • Psoriatische artritis ontwikkelt zich in de gewrichten, vaak van invloed op de handen en voeten, evenals het bindweefsel. Deze vorm van de ziekte beperkt de mobiliteit van de gewrichten, leidt vaak tot invaliditeit als niet op tijd wordt behandeld.
 • Psoriasis van de nagelplaat – het is van invloed op de nagels, wat leidt tot breuk en verander de dikte en de kleur van de nagel plaat. Bij het uitvoeren van de vorm is er een risico van totaal verlies van de nagel.
 • Erythrodermische – is van invloed op een groot gebied van het lichaam waar de huid af te pellen, veel ontstoken raakt, zwelt, jeukt. Dit alles gaat gepaard met pijnlijke gevoelens. Bij het uitvoeren van de vorm, de huid een peeling-off doet, kan sepsis. Er is een risico van overlijden.

Voordat u kunt een schot van psoriasis, de arts kan de diagnose van de actuele toestand van de patiënt, houdt rekening met de vorm, het stadium van de ziekte, de aanwezigheid van bijwerkingen. Op basis van deze gegevens is gekozen voor het medicijn.

Classificatie van schoten tegen psoriasis:

Immunomodulatoren

Farmacologische agentia, na de introductie van die in de cellen en weefsels stabiliziruemost metabole processen. Ze verminderen de ontsteking, het stimuleren van het immuunsysteem, oefenen een desensibilisatie effect, dat wordt uitgedrukt in het verminderen van de gevoeligheid van het organisme aan pathogene factoren.

medicijnen, injecties

Immunomodulerende injectie gegeven in de periode van verergering van de ziekte. Ze verlichten van acute aandoeningen en pijn, jeuk. Als gevolg van hun gebruik versnelt het begin van de verlossing, de huid symptomen verdwijnen sneller.

Afhankelijk van het stadium van de ziekte, de injecties van immunomodulatoren 10-30 dagen in een rij. Ze zijn gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap, lactatie, individuele intolerantie.

Immunosuppressieve geneesmiddelen of immunosuppressivum

Bevat Monoklonale antistoffen, die helpen bij het verbeteren van de conditie van psoriasis. Huiduitslag op het lichaam wordt aanzienlijk minder na een paar foto ' s. Echter geneesmiddelen van deze groep remmen de weerstand van het immuunsysteem, waardoor het risico van Aanbestedende andere ziekten. Het is een effectief, maar zeer dure instrumenten.

Corticosteroïden

Hormonale injecties, die zijn toegediend, in extreme gevallen, als ernstige stadium van de ziekte andere medicijnen helpen niet. Hormonen zijn alleen geschikt voor korte-termijn-therapie, omdat het wordt veroorzaakt door hun actie, bijwerkingen groter kan zijn dan de voordelen.

De voordelen van corticosteroïden – snelle anti-inflammatoire en immunosuppressieve effect, anti-Allergie. Een jaar acceptabel om een maximum van 3 tot 5 injecties, anders raakt het lichaam gewend aan het effect van deze medicijnen.

Hepatoprotective agent

Anti-oxidant (tenietdoen van de gevolgen van schadelijke vrije radicalen), regeneratieve en ontgiftende werking. Omdat het proces van de therapie tegen psoriasis is een grote belasting voor de lever, deze medicijnen ondersteuning van haar werk, de maximale reiniging van het lichaam van toxines, het herstellen van de cellen van het lichaam. In de loop van de behandeling is voldoende om 10-15 injecties.

Antihistaminica

Helpen zich te ontdoen van de ongemakkelijke gevoelens die gepaard gaan met psoriasis. Deze foto ' s hebben een decongestivum, kalmerend en verdovend effect. Ze verlichten de jeuk, schilfering en pijn.

Antihistamine medicijnen alleen wanneer de ziekte brengt ernstige fysieke ongemakken gepaard met allergische reacties.

Vitaminen

Complexe behandeling van psoriasis betreft het nemen van vitaminen. Ze invloed hebben op de metabole processen, bevorderen een snel herstel van het lichaam uitgeput door ziekte. Het belangrijkste ding om te nemen.

Een belangrijke regel is een Aanvulling op de complexe behandeling tegen psoriasis met vitaminen kunt u, als de behandeling plaatsvindt zonder het gebruik van hormonale therapie. Sinds het laatste gebruik van hormonen moet nemen ten minste 2 weken.

Voor psoriasis is de aanbevolen behandeling met vitaminen:

 • A – helpt bij het behoud van een normale concentratie van keratine in de cellen van de opperhuid;
 • E – verrijkt de huidcellen met zuurstof en vernietigt vrije radicalen;
 • b-vitaminen, vooral B1, B6, B12 – verbetert de conditie van de huid;
 • D – activeert de regeneratieve processen van de huid.

Vitaminen injecteren intramusculair. Als regel voldoende om 10 injecties per dag of om de andere dag. De beste medicijnen en de behandeling van de arts zal kiezen. Zelf niet experimenteren zelfs met de introductie van de vitamines.

Als de ontwikkeling van psoriasis door het tekort aan calcium in het lichaam, het snel verbeteren van de positie van de patiënt zal helpen hot shot. Onder deze naam schuilt een injectie van calcium gluconaat. Het versterkt de bloedvaten, vermindert de zwelling, jeuk, ontsteking, heeft een anti-allergische werking. Vooral deze opname is effectief bij exudatieve vorm van psoriasis.

Introduceert intraveneuze injectie, in sommige gevallen, intramusculaire. De dosis voor een enkele injectie van 5-10 ml. Hun aantal wordt bepaald door de arts.

injectie van psoriasis

Contra-indicaties – het hoge gehalte aan calcium in het bloed, hypercoagulability, tromboflebitis, zwangerschap. Bijwerkingen bradycardie, uitval van de nieren.

Contra-indicaties en regels van toepassing

De basis regel van het gebruik van injecties tijdens de behandeling tegen psoriasis – zij zijn aangewezen op een matige of ernstige stadium van de ziekte, wanneer andere medicijnen bewezen niet te werken.

Het voorschrijven van het medicijn en ook de dosering en de duur van de behandeling kan alleen een arts. Niet te betrekken in de keuze van de medicijnen van uw eigen thuis, zelfs als u bent geslaagd voor een dergelijke behandeling. Elke case is individueel, dus therapie is gekozen strikt gezien de huidige toestand van de patiënt.

Injecties nodig in een ziekenhuis of kliniek terwijl het onder de zorg van een arts. Het is noodzakelijk dat in het geval van het optreden van complicaties, waren voorzien van gekwalificeerde medische hulp.

Omdat de foto ' s hebben een sterke en bijna ogenblikkelijke effect op het lichaam, altijd zorgvuldig lezen van de contra-indicaties voor elke drug. Te weinig aandacht aan dit punt is onaanvaardbaar. Vrijwel alle injecties kunnen een negatieve invloed hebben op de ontwikkeling van de foetus, en zijn daarom gecontra-indiceerd in de zwangerschap. Ook, ze zijn niet toegewezen aan moeders die borstvoeding geven en in de periode van exacerbaties van chronische of besmettelijke ziekten.