Hoe de behandeling van psoriasis

De behandeling van psoriasis is een moeilijke, grotendeels onopgelost probleem. Etiologische behandeling bestaat niet. Voor de succesvolle behandeling van psoriasis moet elimineren of verminderen van de factoren die bijdragen aan de verergering.

Deze omvatten alle comorbiditeit, foci van focale infectie, neuro-conflict situatie. Voor rationele therapie vereist een exacte diagnose van de ziekte psoriasis.

Hoe de behandeling van psoriasis

Allereerst, voordat u de behandeling van psoriasis, moet u weten de samenstellende factoren, zoals de code van psoriasis volgens ICD-10, de vorm (type), het podium en de seizoensgebondenheid van het proces. Voor de behandeling van psoriasis u moet alleen na een grondige studie van alle factoren met elkaar als een geheel.

Psoriasis symptomen en behandeling

De behandeling van psoriasis bestaat uit een complex van handelingen, die bestaat uit Algemene (medische) therapie, fysiotherapie technieken, uitwendige therapie en een aantal maatregelen gericht op de preventie van terugval en medische arbeid onderzoek met de plaatsing van de patiënten.

Algemene medische behandeling bevat een aantal tools dat gericht is op het verminderen van psoriatica sensibilisatie van de huid, voor het vergroten van de beschermende immuun krachten van het organisme, enz. deze zijn, ten eerste, hyposensitizing agenten voornamelijk gebruikt in een vergevorderd stadium van het proces.

Effectieve psoriasis behandeling bevat een behandeling van thio-sulfaat natrium in de vorm van een 15-25% oplossing van 5-10 ml geïnjecteerd (bij een tarief van 15 injecties), en calcium gluconaat intramusculair (genoeg voor 15 injecties in de loop van de behandeling).

Kan worden toegepast 10-15% oplossing van calciumchloride in een dosis van 10 ml intraveneus toegediend (in de loop van de behandeling is 10 injecties). Bij patiënten met een ernstige neurogene component, raden wij het gebruik van broom natrium bij gebruikelijke doses. Maken van een zachte behandeling aanbevolen, kleine kalmeringsmiddelen.

De symptomen en de behandeling van psoriasis

In deze de symptomen van psoriasis, zoals hevige jeuk, kan de behandeling worden aanbevolen antihistaminica in regelmatige doses en hypnosuggestive therapie.

Ook in de behandeling van psoriasisnodig hebt voor het volgen van een dieet, uit te sluiten van het menu kruidige gerechten, specerijen, koffie, alcohol, overmatig vet voedsel. Artsen aanbevolen lacto-vegetarisch dieet bij psoriasis. In sommige gevallen is de progressieve fase van psoriasis de therapie van de melk van de koe. Een intramusculaire injectie van 5 ml van de melk. Het bevorderen van de verandering in reactiviteit bij sommige patiënten kan het stoppen van de progressie van het proces, echter, veel patiënten deze methode van behandeling van psoriasis kunnen veroorzaken erythroderma, die sterk beperkt de toepassing.

Hoe te genezen van psoriasis

Er zijn vele methoden die beschrijven hoe te genezen van psoriasis, maar hebben allemaal een gemeenschappelijk begrip van de complexiteit van de behandelingen, en het gebruik van vitaminen voor psoriasis niet overbodig.

In elke fase van psoriasis brede toepassing in de behandeling van psoriasis gevonden in de b-vitaminen, vitamine a en E. de Vitamines B1 en B6 zijn ingevoerd in de vorm van een 5-7% oplossing/m bij een dosis van 1-1,3 ml per dag of na elkaar (cursus van de behandeling 9 tot en met 14 injecties in totaal).

Vitamine B12 (nianokobalamin) wordt ingespoten in 200-500 mcg (behandeling in een hoeveelheid van 15 injecties V/m). Vitamine a 100.000 eenheden intramusculair (dagelijks, 15 injecties is genoeg).

Vitamine E wordt gebruikt voor de behandeling van psoriasis en introduceert de/m / 1-2 ml; injecties worden uitgevoerd door middel van de dag, wanneer het verloop van de behandeling van 10-15 injecties.

Hoe de behandeling van psoriasis

Hoe de behandeling van psoriasis

Elk jaar is er iets nieuws in de behandeling van psoriasis, echter, het probleem van hoe de behandeling van psoriasis niet wordt uitgeblust.

Een prominente plaats in de behandeling van psoriasis in de huidige tijd is geld dat niet-liposaharidnye eiwit complexen van bacteriële oorsprong.

Hoe te genezen van psoriasis voor altijd

Je moet niet vergeten dat het genezen van psoriasis voor eeuwig, is een onmogelijke taak in de moderne geneeskunde. Alleen kunnen worden genezen complicaties van de ziekte symptomen van psoriasis.

In de behandeling van ernstige psoriasis een rol gespeeld momenteel cytostatica.

Op het moment dat deze moderne methoden van behandeling van psoriasis in zijn klinisch getest en hebben nog niet hun plaats ingenomen in de klinische praktijk. Ze worden gebruikt voor het blokkeren van de overmatige verspreiding van keratocytes in de elementen van psoriasis en het verminderen van de immunologische component van dermatose, vooral met arthropathic vorm van psoriasis.

Een meer gebruikte drug voor psoriasis voor het blokkeren van de DNA-synthese in het lichaam en verminderen de verspreiding van cellulaire systemen van het lichaam, met inbegrip van de huid. Er zijn verschillende methoden van methotrexaat, echter, de meest beoefende methode van behandeling van psoriasis met een lage dosis methotrexaat, selectief handelen op de Hyper-proliferatie van de huid cellen.

De drug wordt gebruikt week cycli. Elke cyclus bestaat uit 3 doses van de drug op 6 mg om 10 uur. Dat is de drug is beperkt tot 30 uur per week. Kunt u de combinatie van methotrexaat met vitaminen A en E, hystoglobulin en UVI (ultraviolette straling).

Door de heterogeniteit van de farmacologische werking van cytostatica nodig wekelijkse monitoring voor leykopoeza, bewaken van de functionele toestand van de lever, en bij de geringste afwijking van de oorspronkelijke gegevens buiten fysiologische normen, moet u stoppen met het gebruik van cytostatica. Deze klasse van geneesmiddelen kunnen worden gebruikt in alle stadia van psoriasis.