Psoriasis op de handen, foto ' s ziekte, de beschrijving van de ontwikkeling en de methodes van de behandeling

Psoriasis behoort tot de ziekten van de huid. Aard van het optreden is nog niet volledig opgehelderd. Als er contact is niet verzonden. Gevonden op alle, zelfs de allerkleinsten.

Neem uitgebreide vorm. Invloed op alle delen van het lichaam. De ziekte gepaard gaat met jeuk en krabben. Gevonden op de armen. Heel veel lijkt op het uiterlijk en ongemak veroorzaakt.

psoriasis op de handen

Oorzaken van psoriasis

In eerste instantie gevormd plaques in de plaatsen van de flexie. De huid krijgt een rode kleur. De centra zijn ongelijk verdeeld, hebben ruwe randen, kan samenvoegen. De oorzaken van psoriasis op de handen dienen vaak als slechte voeding, hormonale verstoringen, psychische overbelasting, aandoeningen van de interne organen, erfelijkheid, het gebruik van chemische middelen bij schoonmaak en de afwas.

De symptomen van psoriasis

In overtreding van de huid letsel optreedt tussen de tenen kunnen van invloed zijn op de hele hand. Mogelijk zwelling van de ledematen. Ontstaat pijn, die van invloed kan beweeglijkheid van het gewricht. Gepaard met jeuk en krabben.

De huid het uiterlijk lijkt op eczeem. Het wordt droog, barsten verschijnen. Infectie. Verplicht de arts van het overleg en de complexe behandeling.

Vormen van psoriasis

In de ontwikkeling van de ziekte kan verschillende vormen aannemen.

Een eenvoudige vorm wordt gekenmerkt door de verschijning van de plaques. Zonder behandeling, kleine rode vlekken samenvoegen en het vastleggen van een groot oppervlak. Het is van invloed op de vingers, handpalmen en handen.

Gespot psoriasis is een variatie van de traan. Uitslag hebben een diep rode kleur met een blauwachtige tint. Kan optreden na de overdracht van besmettelijke ziekten. Deze vorm komt vaak voor bij vrouwen.

Exsudatieve of heeft een uitslag met een vulling vloeistof. Ze worden vaak aangetast door bacteriën wanneer de huid trauma en kan rotten. Zijn allergeen in de natuur, ontstaan wanneer de methoden van bepaalde soorten drugs.

Psoriasis op de handpalmen optreedt bij mensen die het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid. Het wordt gekenmerkt door de verschijning van de blaasjes op de huid en ook de ruwheid.

Nagel psoriasis invloed op de nagelplaat. Ze verliezen hun vorm, te breken. Het veranderen van de kleur van de nagel. Het is gestratificeerd en dikker wordt.

Psoriasis bijdragen aan de ontwikkeling van artritis. Ernstige vorm, die van invloed op de gewrichten van de handen.

Alle vormen zijn zeer pijnlijk. De huid wordt ruw. Te wijten aan irritatie en jeuk verstoorde slaap. In de winter, versterkt door de lage temperaturen. Vaak is de ziekte lijkt op andere delen van het lichaam.

Fase van de ontwikkeling van psoriasis

Er zijn vier stadia van de ziekte. In de eerste periode van de uitslag is klein, het schillen van geringe betekenis is. De ziekte heeft invloed op de huid tussen de tenen.

In de tweede fase, het gaat om een nieuwe roodheid. De derde fase van de ziekte, gekenmerkt door de verschijning van de blauwe ledematen.

Het laatste stadium wordt gekenmerkt door de beëindiging van de peeling en ontsteking. Tijdens het herstel van de huid weer haar oorspronkelijke kleur.

De behandeling van psoriasis

Hoe de behandeling van psoriasis op de handen? Het is noodzakelijk om te overleggen met een professionele arts die de diagnose en het voorschrijven van de juiste behandeling. De behandeling is gericht op het elimineren van de oorzaken. Welke medicijnen en beter geneest psoriasis op de handen?

Een droge huid is verwijderd verschillende moisturizers. Drinken antihistaminicum, verlicht de jeuk.

Normaliseren van de maag en darmen met de hulp van absorberende middelen. Handig homeopathische geneesmiddelen.

Gebruik verschillende zalven op basis van zwavel en salicylzuur. Om te kalmeren van een drankje motherwort en Valeriaan oplossing. Bij gebrek aan slaap is kalmerend middel voorgeschreven medicatie.

de symptomen en de behandeling van psoriasis

Aandacht besteden aan de mentale toestand. Het schoonmaken van de gevolgen met de hulp van een speciale therapie. Verlichten van de pijn met pijnstillers.

In de periode van verergering moet het mogelijk zijn uit te sluiten alcohol en tabak. Het dieet moet bevatten verse groenten en fruit, ontbijtgranen, kaas, yoghurt. Uitgesloten gerookt, kruidig en ingeblikt voedsel.

Folk remedies

Wanneer genezing langs met medicijnen moet behandeling folk remedies. Ze kunnen helpen bij het behalen van een positief resultaat. Baden met uitzicht op de zee zout, baking soda kan reinig het oppervlak van de plaques. Kruiden celandine, successie, calendula, kamille bloemen, dennen-extract en Valeriaan zal verlichten zwelling en roodheid.

Dagelijks nemen van kruiden thee en tincturen, die kunnen bestaan uit bladeren, veenbessen, Valeriaan, mint, calendula, kamille. De getroffen gebieden op de handen wordt verwerkt aloë sap, van toepassing kompressen.

Teer en zwavel zalven verbetert en gedesinfecteerd. Deze eigenschappen van het extract van de jeneverbes. Deze en andere folk remedies zijn in staat om te herstellen van de huid met een gezonde uitstraling.

Weersverwachting

Psoriasis heeft de neiging om terug te keren. Moet volg de aanbevelingen van de dokter. Chemische producten voor afwasmachines en reiniging vervangen van frisdrank. Om het werk te doen, met behulp van handschoenen. Houd je aan je dieet, stress vermijden.

De huid bevochtigd met een speciale crèmes. Zie regelmatig met uw arts. In de winter beschermen de handen tegen de kou en de droogte van de huid. Regelmatig vitaminen en mineralen, ontspanning en meer frisse lucht