De behandeling van psoriasis op de ellebogen

Een huidziekte veroorzaakt ongemak voor de patiënt, de psoriasis op mijn ellebogen is geen uitzondering. Hoe sneller je in staat zal zijn om op te merken dat de symptomen van de ziekte, des te eerder kunt u een diagnose en voorschrijven van de juiste behandeling, wat betekent dat de kans op een spoedige terugkeer naar een normale levensstijl zijn toegenomen.

Psoriasis

De precieze oorzaak van psoriasis deskundigen nog niet kunnen bepalen. Het kan elk deel van het lichaam, maar vaak is de psoriasis komt voor op de flexor oppervlakken. In het bijzonder vatbaar voor de ziekte ellebogen. Dit is te wijten aan de droogte van de huid en de gevoeligheid voor de schade. De ziekte kan alleen worden waargenomen op de ellebogen, als een onafhankelijk fenomeen, en kan zich via het lichaam.

Oorzaken van

De ziekte is nog steeds niet volledig begrepen. Terwijl artsen kunnen niet een exacte oorzaak van de ziekte en voorschrijven voor de behandeling van psoriasis op de ellebogen, die volledig ontdoen van. Maar studies blijven en geleidelijk vrucht dragen. De vermoedelijke oorzaak van de ziekte:

 • stress;
 • depressie;
 • nervous breakdown (voor de oorsprong van de ziekte genoeg een nervous shock);
 • verstoring van het immuunsysteem.
 • onjuiste voeding;
 • de huid letsel;
 • het misbruik van alcohol.

Als de verschijning van de eerste fase van psoriasis op de ellebogen de patiënt blijft houden aan de oude manier van leven en begint met de behandeling, de ziekte ontwikkelt zich snel.

Psoriasis kan niet alleen worden verworven en erfelijke ziekte. Maar als de ouders of grootouders last van de ziekte, maar dat betekent niet dat ze kinderen hebben. Er zijn momenten waarop het kan worden overgedragen door middel van verschillende generaties.

Symptomen

Om te bepalen in een bepaald geval, om te genezen van psoriasis, u moet weten over de symptomen. Het meest vaak een symptoom van psoriasis zijn bolle rode gebieden op de ellebogen en schilferige witte of zilveren kleur. Dit probleem manifesteert zich in de meeste mensen. Zijn er andere verschijnselen van de ziekte:

Psoriasis op de ellebogen
 1. Beschadigde plekken op de ellebogen begint te bloeden. De huid in deze gebieden af te pellen.
 2. Verschijnen bolle rode zone.
 3. Jeuk in de centra van de plaques.

Voorkomt tandplak provoceren verhoogde gevoeligheid, zwelling en soms pijn.

Manifestatie van de symptomen hangt af van het type en de vorm van de ziekte. Ze worden gekenmerkt door de aanwezigheid van gebieden van roodheid, die is bedekt met een korst. In vergevorderde gevallen de vinger op de zere plekken bedekt met kleine blaasjes. Deze fase is gevaarlijk vanwege het risico van infectie in het lichaam in geval van een accidentele opening van de fles.

Ook de aard van de ziekte bepaalt wat u nodig heeft voor de behandeling van psoriasis op de ellebogen.

De eerste tekenen van de ziekte

Eerste psoriasis op de elleboog veroorzaakt huiduitslag in de vorm van druppels. Soms zijn de eerste tekenen van psoriasis verschijnen, en zonder schubben. In een vroeg stadium ze zien eruit als normale roodheid. Later zijn ze bedekt met wit film is de dode huid cellen. Als u niet met de behandeling begint wordt de intense ontwikkeling van psoriasis op de elleboog. De rode gebieden zal beginnen om verbinding te maken. Soms is de aandoening zich uitbreidt naar andere gebieden of de hele elleboog. Verschijnen psoriatica plashechnye grote vlekken, die meestal ook wel plaques genoemd. Dan zal de ziekte zich blijven ontwikkelen en psoriasis kunnen worden weergegeven op handen.

Behandeling

De diagnose van de ziekte

Als de ziekte symptomen voor de diagnose genoeg onderzoek. Tests en instrumentale procedures worden uitgevoerd in zeldzame gevallen. Dit wordt meestal gedaan tijdens perioden van exacerbaties. Soms is een biopsie (klimmen en onderzocht beschadigde cellen).

BELANGRIJK! Het vroeg om een specialist te zien om de ziekte te diagnosticeren, hoe meer kans je hebt om terug te gaan naar het normale leven.

Kenmerken van de ziekte

Ziekte die voorkomt op de ellebogen, en heeft een aantal onderscheidende kenmerken. Belangrijkste kenmerken:

 1. Op de ellebogen de ziekte wordt meestal weergegeven bij mensen ouder dan 40 jaar. Psoriasis op de ellebogen bij kinderen is een zeldzaam verschijnsel.
 2. Psoriasis op de ellebogen is onvoorspelbaar. Het is onmogelijk om te voorspellen het begin van de symptomen, de snelheid van de ontwikkeling, de duur van de remissie.
 3. Deze bestanden vaak op de ellebogen de ziekte komt voor in de herfst of de winter, omdat in deze periode de huid is geen vocht.

Manieren om de behandeling van elleboog psoriasis

Eindelijk genezen elleboog psoriasis, net als ieder ander, dat is onmogelijk. Maar er zijn veel betekent achteruitgang te voorkomen en te verwijderen van de symptomen. Zal helpen als het gebruik van drugs, dus het gebruik van zalven van psoriasis en folk remedies.

Geneesmiddelen

Het wegwerken van psoriasis op de ellebogen met pillen niet altijd nodig. In de beginfase is het voldoende alleen crèmes en zalven. Maar gecombineerde therapie effectiever dan het bestrijden van de ziekte.

BELANGRIJK! Geneesmiddelen zijn in groepen verdeeld. Elke groep is effectief in bepaalde gevallen. Wanneer de verzwakte lichaam verdediging voorschrijven van enzymen. In het geval van stoornissen in de spijsvertering zal moeten geneesmiddelen uit de groep van hepatoprotectors. Het identificeren van de gewenste groep en, dienovereenkomstig, de drug kan alleen een arts.

Crèmes en zalven

Middel van psoriasis op de ellebogen voor de topische behandeling van verdeeld in hormonale en niet-hormonaal. Hormonale crèmes en zalven voorgeschreven voor psoriasis op de ellebogen, hebben een sterker effect en is bedoeld voor de behandeling van gevorderde stadia en de terugval van de ziekte. Maar het exacte antwoord op de vraag "hoe om te genezen van psoriasis?" zal een arts.

Folk remedies

Let op! Er wordt aangenomen dat de formuleringen in de vorm van crèmes en zalven niet van elkaar verschillen. Maar het verschil is – de behandeling van de agenten in de vorm van crèmes en gels worden geabsorbeerd sneller. Zalf samenstelling van het vet, de absorptie is vertraagd. U kunt zelf bepalen hoe de behandeling van psoriasis op de ellebogen van de zalf of crème. Natuurlijk, het moet worden gedaan, rekening houdend met de aanbevelingen van de arts.

Folk remedies voor de behandeling

Traditionele folk remedie voor psoriasis geschikt is voor behandeling in een vroeg stadium. De volgende fasen moet alleen gebruikt worden voltooid met andere geneesmiddelen.

Populaire methoden van behandeling thuis:

 1. Kruidenbaden. Uw reguliere geneeskrachtige kruiden: kamille, salie, serie. Kruiden giet kokend water in een verhouding van 1:10 en aan te dringen op een half uur. Vervolgens in de infusie druppels ellebogen. Houd ze moet 30 min.
 2. Een kompres met de knoflook. Het is de tweede meest populaire tool. Voor te bereiden voor het vermalen van 2-3 teentjes knoflook, giet een Kop kokend water en trekken voor een half uur. Het resulterende mengsel wordt toegepast op de ellebogen en andere getroffen delen van het lichaam. Zodra het droog is, het kompres vervangen.
 3. Infusie van celandine van psoriasis. Je hebt 4 eetlepels fijngehakte wortel van celandine. Ze moeten giet een halve liter alcohol of wodka en trekken voor een paar uur. De resulterende tool is nodig voor het smeren van de ellebogen dagelijks.
 4. Zalf eieren. Voor het bereiden van de zalf we moeten zweep 2 eieren en 1 eetlepel olie en voeg 1 theelepel azijn. Moet het mengsel goed gemengd is, en dat het klaar is. Bereid de zalf moet worden opgeslagen in een droge en donkere plaats in een verzegelde container. Ellebogen gesmeerd voordat ze naar bed gaan. Bijzonder effectief instrument is in de vroege stadia van de ziekte.

Let op! Tijdens het gebruik van de methodes van de behandeling kan de tijd nemen om het vinden van "hun" betekent.

Preventieve maatregelen

De belangrijkste maatstaf voor de preventie en behandeling soms is het gebruik van een moisturizer. Het oppervlak van de huid op de ellebogen is droog, het moet een zorgvuldige zorg.

Om te voldoen aan andere preventieve maatregelen moeten:

 • geven tot slechte gewoonten of minimaliseren van de hoeveelheid geconsumeerde alcohol en sigaretten;
 • matige lichaamsbeweging;
 • te volgen om te voorkomen dat schade aan de huid;
 • in besmettelijke ziekten in de tijd naar de dokter;
 • probeer te voorkomen dat angst en stress;
 • pick-vitamine complex, rekening houdend met de aanbevelingen van de behandelend arts.

Als u zich aan deze maatregelen tijdens ziekte, kunt u verergering of vermindering van de symptomen minder ernstig zijn.

Speciaal dieet

U moet een juist dieet volgen bij psoriasis. Zonder dieet, medicijnen minder effectief zijn. Je kan niet eten in de volgende producten:

 • gerookte;
 • bold;
 • zout;
 • zoet;
 • citrus;
 • koffie.
Dieet

Het dieet moet bevatten:

 • groenten;
 • vruchten;
 • noten;
 • eieren;
 • vlees (magere);
 • vis en zeevruchten;
 • gedroogde bessen;
 • granen;
 • peulvruchten.

Eigen recepten kunt voorgeschreven door een arts. Ook dienen zij zich te houden aan.

De mening van deskundigen

Hoewel psoriasis is een ongeneeslijke ziekte, artsen raden aan om niet te verliezen van een positieve houding. Anders is de toestand zal verergeren. In de medische praktijk worden opgemerkt dat een positieve houding heeft een positieve invloed op de ziekte. Je moet nadenken over het feit dat deze ziekte is niet gevaarlijk en niet besmettelijk. En de geneeskunde is niet op zijn plaats, en de ziekte bestudeerd. De artsen zeggen dat je moet lachen en niet te bezwijken voor de negatieve emoties.