Psoriasis aan de voeten

Psoriasis is een aandoening waarbij de voorgrond psychologische ongemak van het niet esthetische verschijnselen van de ziekte worden onderbouwd door de onaangename sensaties. Verschijnen op de voeten, handen en andere delen van het lichaam psoriasis pijn man mijn hele leven als gevolg van effectieve medicijnen, toestaan dat u te vergeten over het probleem eens en voor al, is nog steeds vermist.

Psoriasis aan de voeten

Deze vorm van eczeem heeft een bijzondere oorsprong en is heel populair onder de huid ziekten die de oorzaken van medische wetenschappers om nieuwe manieren te vinden om problemen op te lossen. Maar vandaag, de farmaceutische industrie en de traditionele geneeskunde niet kan bieden patiënten met psoriasis alleen dergelijke tools die helpen om te vergeten over de ziekte of het verminderen van de symptomen, waardoor een persoon om een volledig leven te leiden.

Wat is psoriasis en wat zijn de oorzaken van dergelijke lelijke ongewone ziekte? Waarom nog steeds niet vinden van een remedie voor de ziekte, die bekend staat om de mens voor vele eeuwen?

Risico factoren

Omdat het volledig identificeren van de aard van psoriasis is nog niet gelukt, er zijn ook problemen bij het bepalen van de redenen waardoor het niet meer. Duidelijk definiëren van de oorzaken van de ziekte nog niet gelukt en toch zijn er bepaalde studies die suggereren dat de risicofactoren voor de ontwikkeling van psoriatica ziekte kan zijn:

 • letsel en schade aan de huid (als je bedenkt dat de ledematen vaak blootgesteld aan mechanische belasting, kan worden aangenomen dat in verband met dit psoriasis op de handen en voeten is wijd verspreid)
 • hormonale onbalans, de redenen voor die leeftijd-gerelateerde veranderingen bij mensen van verschillende sekse, zwangere vrouwen, enz.
 • diverse soorten van vergiftiging, met inbegrip van alcohol vergiftiging, overdosis drugs, chemicaliën
 • infectieziekten, zoals bacteriële en virale aard
 • stress, sterke emotionele ervaringen

Voor het activeren van de ontwikkeling van psoriasis kunnen ook verschillende aandoeningen van metabolische processen in het lichaam.

Men moet niet uit het oog verliezen van de genetische factor, want er is alle reden om te geloven dat de ziekte op een of andere manier erfelijk is.

Pathogenese

Psoriasis, ook wel psoriasis is een niet besmettelijke ziekte. In de afgelopen jaren meer en meer wetenschappers zijn geneigd te geloven dat de ziekte is een auto-immuun van aard, d.w.z. de oorzaak van de ziekte is een onjuiste werking van het lichaam, die zich ontwikkelen tot agressieve cellen vernietigen van gezonde cellen en weefsels. In andere woorden, het lichaam (immuunsysteem) is in gevecht met een denkbeeldige infectie, die tegen hun eigen cellen.

Psoriasis

Psoriasis op de benen, heeft hetzelfde karakter als dat van de andere delen van het lichaam, en brengt minder te lijden. Favoriete plaatsen van implementatie kan worden beschouwd dijen, vlekken op de huid over de knokkels, de vingers, de nagels en zolen van de voeten. Het wordt ook gekenmerkt door de invloed van de seizoenen in de flow met periodes van verergering en verlossing. Aanvallen treden vaak op basis van de acute infectieziekten (griep, hepatitis, cholecystitis, enz.).

Tot het einde van het onderzoek de aard van psoriasis de artsen niet kunnen doen. Maar frequente bewijs dat samen met de huid als gevolg van psoriasis en is van invloed op de inwendige organen (lever, de nieren, de maag, de bijnieren, de schildklier en de anderen), laat ons overwegen de ziekte als een systemische pathologische proces. Op een achtergrond van psoriasis ontwikkelen vaak aandoeningen van de gewrichten, hart, zenuwstelsel en spijsvertering.

Er is bewijs dat de ontwikkeling van de ziekte een belangrijke rol speelt erfelijke factor, maar om volledig bevestigen dit nog niet gelukt.

Symptomen van psoriasis op de voeten

Zoals reeds vermeld, de psoriasis aan de voeten zijn het meest gevoelig voor de huid in de regio van de gewrichten, dijen en voeten. In deze plaatsen kunt u rekening houden met de specifieke dichte inflammatoire de uitslag is rood – psoriasis "plaques", die, bovendien, peel en jeuk slecht. Het oppervlak van de laesies is vrij los, bedekt met schubben, die af en toe los en vallen weg. Soms psoriatica zegel kraken om de aanwezigheid van bloed en ziek, dat brengt meer angst voor de patiënt.

Daarnaast wordt vaak gediagnosticeerd zwelling van de benen en de ontsteking van de gewrichten (artritis psoriatica).

Psoriasis aan de nagels van de voeten lijkt op een schimmel, die in de vorm van afbreuk te doen aan de integriteit en het uiterlijk van de nagel plaat. Nagel kleur verandert, peeling, steeds dikker, enz. om vast te Stellen van een nauwkeurige diagnose in deze situatie kan alleen de arts, de nodige tests.

Begint psoriasis aan de voeten van meestal de knie, die zijn het meest gevoelig zijn voor mechanische stress (wrijving), of rond krassen en wondjes. De eerste tekenen van psoriasis is een kleine uitslag in de vorm van nodulair, protuberant laesies (papels), beperkte gebied van de groei van roze. Papels lange pass en uiteindelijk verenigen in één ("plaques") met schilferige, zilver-wit oppervlak.

Psoriasis zolen

De zeer verschijning van papels nog steeds niet geven aan de ontwikkeling van psoriasis. Maar het is genoeg om een schrapen van hen, om een voorlopige diagnose te stellen. Bij psoriasis is niet de plaats van schrapen, die overigens, is eenvoudig te maken van een zogenaamde stearinezuur macula met een weegschaal. Als de weegschaal te reinigen onder hen zie je een gladde, glanzende, enigszins vochtige roze oppervlak, genaamd de terminal film. Als de tape te breken onder je kunt zien pinpoint bloedingen, schade aan de kleine haarvaten.

Podium

In uw voor psoriasis op de benen periodiek doorloopt een aantal stadia:

 • In de eerste fase. De boven de eerste tekenen van psoriasis is typisch voor de eerste fase van het proces, het meest aangewezen is voor de behandeling. Indien de zaak wordt uitgevoerd, wordt de psoriasis zal verder verspreid. Na 2 maanden verdwijnt de uitslag vanzelf, maar dan zal weer verschijnen. En de tweede psoriasis zal uitstrekken over een groot gebied van de huid.
 • Een vooruitgang podium. Als de eerste fase van de ziekte wordt gekenmerkt door een single-point-uitbarstingen op het podium van de voortgang rond de oude uitslag van de vorming van nieuwe haarden van ontsteking. Papels beginnen te groeien, waardoor de patiënt ervaart een constante jeuk.
 • De fase van de acute stroom. De groei van papels is geschorst, en ze gevormde schalen.
 • De stationaire fase. Nieuwe laesies niet meer waargenomen. In oude Geile laag wordt gevormd, die langzamerhand aan het verdwijnen, het verlaten van een gepigmenteerde plek.
 • Fase regressie. Inflammatoire gebieden die het meest vaak volledig verdwijnen, waardoor er geen spoor of nauwelijks merkbaar. De patiënt voelt zich helemaal fit is.

Formulier

Psoriasis is een Algemeen begrip, omdat de ziekte zich heeft vele varianten. Psoriasis op de benen is waargenomen in verschillende vormen:

Teardrop-psoriasis
 • Common (gespot) psoriasis komt voor in meer dan 80% van de patiënten. Meestal is het de knie. De getroffen huid wordt warm, het is typisch bloeden.
 • Punt of een drop-vormige psoriasis is minder gebruikelijk, maar is ook heel gewoon. Gekenmerkt door een intense dot of de peer-vormige huiduitslag van rode, die staan iets boven het oppervlak van de huid. Meestal is de uitslag kan worden waargenomen in de dijen, zelden van de benen. Meestal wordt dit soort van psoriasis wordt weergegeven op de achtergrond van de besmettelijke ziekten van de ENT organen.
 • Omgekeerde of inverse psoriasis is duidelijk verschillend van andere vormen van afwezigheid op het oppervlak van de betreffende schalen. Meestal waargenomen op de huid ontstoken roze vlekken, niet stijgt boven het oppervlak van de huid die licht schilferen of peeling nr. De huid in de getroffen gebieden is erg fijn, gemakkelijk gewond raken, wat vaak leidt tot toetreding van secundaire infecties, bemoeilijkt de behandeling.
 • Of exsudatieve, pustuleuze psoriasis manifesteert als de vorming van de huid puistjes gevuld met vocht of pus. De huid in het aangedane gebied zwelling, met koorts, plaques hebben een uitgesproken roze tint, bestreken een groot aantal schalen die gemakkelijk vallen.
 • Erythrodermische psoriasis heeft betrekking op grote delen van het lichaam, de huid raakt ontstoken en schilferige, die gepaard gaat met ernstige zwelling, jeuk en pijn. Op basis van dit type van psoriasis wordt vaak waargenomen vergroting van lymfeklieren. Dit is een van de meest ernstige vormen van psoriatica ziekte.
 • Artritis psoriatica is een sterke pijn in de aangetaste huid en de gewrichten eronder. De huid wordt veel ontstoken, rood, oedemateus, gezamenlijke mobiliteit is beperkt.
 • Psoriasis op de teen nagels betrekking nagelplaat en de huid onder hen. De nagel wordt transparant, veranderen van vorm onder een opvallende rode rand. De nagelplaat is gevoelig voor delaminatie, brokkelt als een schimmelinfectie.
Psoriasis op de teen nagels

Complicaties en gevolgen

Complicaties van psoriasis wordt algemeen beschouwd als de overgang van de ziekte in meer ernstige vormen, zoals erythroderma, pustuleuze psoriasis en artritis psoriatica. Deze vormen van de ziekte zijn moeilijk te behandelen en veroorzaken veel ongemak bij patiënten als hun uiterlijk, en de symptomen.

Bovendien, artritis psoriatica bij de verkeerde benadering van de behandeling kunnen worden geconfronteerd met het verlies van motorische functie van de gewrichten en, als gevolg daarvan, een handicap. En psoriasis van de nagel kan leiden tot de vernietiging van de nagelplaat.

Geen wonder dat artsen beschouwen psoriasis is niet als gemeenschappelijke niet-besmettelijke huidziekte, maar als een systemische aandoening, omdat, ondanks het feit dat voor anderen de patiënt is niet gevaarlijk, het gevaar bestaat voor hem.

Effecten van psoriasis op de benen en andere delen van het lichaam kan dienen als neuro-psychische aandoeningen en stress, hetgeen terugval van de ziekte. Constante spanning vanwege de onooglijke uiterlijk, ongemak, afkeer van anderen, heeft een negatieve invloed op de gezondheid van de patiënten.

Naast psoriasis met onvoldoende behandeling zou kunnen terugkeren en zich verspreiden naar andere delen van het lichaam, en dan psoriatica ziekte niet alleen invloed op de huid en gewrichten, maar ook het zenuwstelsel, hart en bloedvaten, maag-darmkanaal, lymfestelsel, lever, nieren, visie, etc.

De behandeling van psoriasis op de benen

Eerder werd gedacht dat psoriasis is over het algemeen geen gevaarlijke ziekte, dat kan zelfs niet worden behandeld. Maar de artsen later vond een verband tussen psoriasis en het uiterlijk van de verschillende pathologieën van de gezondheid, die ontstaan in de achtergrond. Daarnaast zijn de complicaties van deze ziekte impliceert niet dat er een nonchalante houding ten opzichte van hen. En wat zijn het lijden ervaren door mensen met een terminale ziekte, spanning, ongemak, etc.

Een conclusie – voor de behandeling van psoriasis moet, ondanks het feit dat de behandeling geeft slechts tijdelijke resultaten. Wat het ook was, maar effectieve therapie geeft niet de ziekte te verspreiden, en de patiënten subsidie periodes waar ze kunnen ontspannen en genieten van een gezond leven.

En als je bedenkt dat momenteel ontwikkeld worden vele technieken met het gebruik van geneesmiddelen, folk remedies en alternatieve methoden die aanzienlijk kunnen vergemakkelijken van de conditie van patiënten met psoriasis op de benen en andere delen van het lichaam, het is ook onlogisch om te volharden psychische en lichamelijke folteringen.

Beschikbaar voor psoriasis patiënten betekent dat lokale en systemische therapie, fysiotherapie, methoden van de volksgeneeskunde. En Psoriasis aan de voeten is geen uitzondering.

Populaire behandeling van psoriasis op de benen

De volksgeneeskunde heeft niet stil gestaan afgezien van een probleem en vond een heleboel budget tools en recepten in staat om te voorkomen dat verdere ontwikkeling van het ziekteproces en aanzienlijk verminderen de conditie van patiënten met psoriasis, als dure behandeling niet beschikbaar.

Neem, bijvoorbeeld, berkenteer, die kunnen worden gekocht bij de apotheek. Het verbruik van teer is klein, dus het geld zal lang duren. Het is nodig voor het smeren van de gebieden, die door psoriasis over 2 weken. De teer links op de huid voor 1 uur, waarna de tool te wassen en het reinigen van de getroffen gebieden met de infusie van celandine, die kunnen ook gekocht worden bij de apotheek of maak je eigen.

Helpt bij psoriasis is niet de benen en een infusie van vlas, die wordt gebruikt in de ochtend voor het Ontbijt. De infusie wordt bereid uit 1 eetlepel lijnzaad en een Kop kokend water. Samenstelling vanavond en aandringen tijdens de nacht.

Twee keer per dag psoriatische plaques kunnen worden schoongemaakt met een gewone oplossing van zuiveringszout (2 theelepels per Kopje water) of waterstofperoxide.

Uien

Ui is ook niet alleen een nuttig product, maar ook een effectieve remedie voor psoriasis. Naar de getroffen gebieden voor 2-3 minuten is het aan te raden om de gepelde uien in kaasdoek. Na de behandeling de huid wordt gewassen en verwerkt vochtinbrengende crème op basis van vitamine A.

Psoriasis op de zool kan worden behandeld met een mengsel van boter (60 g), propolis (8 g) en olie-oplossing van vitamine A (10 druppels). Voor het mengen de olie opwarmen en voeg het bij de andere onderdelen. In de verkregen oplossing te bevochtigen met een verband of zwachtel en breng aan op het getroffen gebied, de vaststelling van de windel. Beter de procedure is uitgevoerd voor de nacht.

Er zijn ook veel recepten van de traditionele recepten van psoriasis en wordt op basis van kippeneieren. Veel beoordelingen waaruit blijkt dat de werkzaamheid van deze lage kosten geld.

Goede actie heeft een aantal kruiden: calamus, brandnetel, klis, zoethout, en successie, die wordt gekookt voor ongeveer 5 minuten in een glas water en dringen binnen enkele uren.

Aftreksel van salie, kamille, eikenbast, successie en celandine helpt met psoriasis aan de nagels van de voeten. En plantaire psoriasis behandeld met poultices van de bloemen van klaver, gebroeid met kokend water, die werd geteeld op psoriatische plaques voor 2 uur per dag.