Foto van psoriasis: oorzaken, symptomen en behandeling

Foto ' s van psoriasis duidelijk te laten zien hoe onaangenaam de ziekte. Oorzaken van de ziekte zijn vooral genetisch bepaald is. De symptomen van rode vlekken over het hele lichaam of op sommige delen.

foto

Psoriasis: foto ' s van de eerste fase

Verschillende soorten van psoriasis begint op verschillende manieren. De ziekte begint met een roze of rode vlekken, die dan groeien, bedekt met zilverachtige droog schalen.

Overweeg de foto, ziet eruit als psoriasis op verschillende delen van het lichaam.

4 oorzaken van psoriasis

De oorsprong van de ziekte is nog niet volledig begrepen door wetenschappers, onderzoek op dit onderwerp is nog steeds gaande. Als u zoekt naar effectieve behandelmethoden. Er zijn 4 belangrijkste oorzaken van psoriasis:

 1. Genetische aanleg
 2. Overtredingen van het werk van het immuunsysteem, de hormoonhuishouding en het zenuwstelsel.
 3. Slechte ecologie.
 4. Schade aan de huid.

Genetica is in de eerste plaats. Meestal is een combinatie van genetische aanleg en andere oorzaken leidt tot psoriasis. Dermatologen ook afscheiden factoren die de ziekte veroorzaken:

 • streptokokken-infecties;
 • misbruik van alcohol;
 • sommige medicijnen die interferon, orale anticonceptiva, lithium zouten, enz.;
 • stress en nerveuze spanning.

Psoriasis op het lichaam (foto)

foto van psoriasis op het lichaam

De ziekte heeft invloed op bijna alle delen van het lichaam en manifesteert zich op verschillende manieren.

De behandeling van psoriasis

Dermatologen en wetenschappers toegeven dat psoriasis is een ziekte die je nodig hebt om zorgvuldig te bestuderen en te zoeken naar nieuwe effectieve methoden van behandeling.

Onder de methoden van de behandeling geeft het volgende resultaat.

Een behandeling met ultraviolet licht van 311 nm

De methode 311 nm veilig, heeft geen contra-indicaties en wordt gebruikt over de hele wereld sinds de 60-er jaren van de vorige eeuw. Geschikt voor de behandeling van psoriasis bij zwangere vrouwen en kinderen vanaf 3 jaar.

Therapie deze methode maakt gebruik van licht met een golflengte van 311 nm. Vlekken van psoriasis die u nodig hebt om te Schitteren van een paar minuten tot een paar uur. De sessies uitgevoerd door middel van de dag.

Geeft resultaten in de behandeling van vulgair (gemeenschappelijk), seborrheic psoriasis, evenals op de handpalmen, voeten en haar. Van de 100 patiënten van de ziekte te ontdoen 97.

PUVA-therapie

De methode heeft veel contra-indicaties en bijwerkingen. Kan het niet gebruikt worden door zwangere en zogende moeders. Daarnaast moet de patiënt ondergaat een volledige keuring voor bijkomende ziekte.

Behandeling door deze methode vindt plaats in twee fasen. Ten eerste, de patiënt krijgt een geneesmiddel (het versterken van de gevoeligheid voor UV-stralen), en vervolgens bestraald in een speciale cabine met lange golf ultraviolet licht.

Onderzoek zeggen over de effectiviteit van de methode (90-97%). Het is echter niet geschikt voor iedereen en kan soms zelfs gevaarlijk zijn voor de gezondheid indien onjuist gebruikt.

Zalven en shampoos van psoriasis

Zalven en shampoos zijn niet altijd veilig is voor de behandeling van psoriasis. Wat zijn de contra-indicaties en bijwerkingen, met name drugs, met de inhoud van hormonen — glucocorticoïden.

Zalven resultaten geven bij de behandeling van vulgair (gemeenschappelijk), Palmar-plantaire psoriasis. Shampoos gebruikt voor de behandeling van seborroïsche psoriasis en psoriasis op het hoofd, de hoofdhuid. Vaak na de drug, de ziekte terug met hernieuwde kracht.

Pillen psoriasis

psoriasis medicijnen

Tabletten voor de behandeling van psoriasis zijn de contra-indicaties en bijwerkingen. Ze worden alleen toegewezen aan artsen en vereisen een strikte naleving van de instructies.

Gebruikt in alle vormen van psoriasis, inclusief ernstige en verwaarloosde ziekten. Het resultaat geven in de complexe therapiesamen met uiterlijke middelen.

Folk remedies tegen psoriasis

Behandeling van folk remedies in huis is veilig, heeft geen contra-indicaties en bijwerkingen (indien correct gebruikt, betekent).

Gebruik maken van externe en interne therapie volledig. In zijn afkooksels, tincturen, medicinale planten, vitamine kosten. Externe bronnen — zalven (met vet) koken, baden, zalven sap van planten.

Folk remedies gebruikt bij de behandeling van alle vormen van psoriasis. Het resultaat verschijnt na een maand (minimum) van continue behandeling.

Inzichten

Psoriasis — een systemische aandoening van het lichaam. Invloed op het immuunsysteem, de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel.

De ziekte begint met een lichte roze of rode vlekken, die dan groeien en met elkaar te verbinden. Onder de symptomen: een verdikking van de nagelplaat, Algemene malaise.

Oorzaken van psoriasis:

 • genetische aanleg;
 • aandoeningen van de systemen van het lichaam;
 • vlekken in de huid van de schade;
 • ongunstige omstandigheden in de externe omgeving.

Wetenschappers zijn bezig met studies van psoriasis en zijn op zoek naar nieuwe effectieve methoden van de behandeling.

Het ultraviolette licht van 311 nm is één van de meest effectieve methoden (97 patiënten van de 100 ontdoen van psoriasis) behandeling. Heeft geen contra-indicaties en kan worden gebruikt voor de behandeling van kinderen vanaf 3 jaar.

PUVA-therapie is ook effectief (resultaat in 90-97% van de gevallen). Het is echter niet voor iedereen en heeft veel bijwerkingen. Behandeld door deze methode alleen in klinieken.

shampoos voor psoriasis

Zalven en shampoos geven slechts tijdelijke resultaten tijdens de applicatie. Hormonale externe middelen kan gevaarlijk zijn, het niet naleven van de instructies.

Tabletten van psoriasis worden gebruikt in combinatie met de therapie, samen met uiterlijke middelen. Het is duidelijk dat volg de instructies voor het gebruik van de drug.

Traditionele methoden veilig (vanwege zijn natuurlijke ingrediënten) en het resultaat geven. Het belangrijkste ding — om te kiezen van de juiste combinatie van externe en interne externe middelen voor de succesvolle behandeling van psoriasis.