De shampoo van psoriasis

Psoriasis is een chronische huidziekte teistert de patiënt gedurende het hele leven. Manieren om zich te ontdoen van de ziekte momenteel niet bestaat, maar er zijn een aantal middelen die het mogelijk verminderen van de symptomen van de ziekte en het bereiken van remissie. Een dergelijke tool is de shampoo van psoriasis op zijn hoofd.

Psoriasis op het hoofd

Onderwijs of schilferige vlekken op het hoofd van een persoon die lijdt aan psoriasis, veroorzaken niet alleen lichamelijk ongemak, uitgesproken jeuk, maar ook psychische trauma ' s. Bovendien, de bolle vlekken van rode en roze kleur die op zijn hoofd, in exacerbaties van de ziekte, bijdragen aan de ontwikkeling van sociale fobie.

Het artikel geeft informatie over de oorzaken en de verschijnselen van de ziekte, en ook wat shampoos psoriasis hoofdhuid beschouwd als de meest effectieve. Daarnaast zal je in staat zijn om te weten hoe om te kiezen van een remedie zijn en over welke eigenschappen moet bezitten.

De belangrijkste oorzaken van de verschijnselen van psoriasis

Oorzaken symptomen van psoriasis kan zowel objectieve (externe factoren) en subjectieve (erfelijkheid).

Onder de objectieve redenen zijn:

 • de manifestatie van de ziekte als gevolg van mechanische belasting van de huid;
 • de verergering van de ziekte kan het gevolg zijn van de interactie met chemicaliën, overmatige gebruik van detergenten en reinigingsmiddelen;
 • het beroep van de patiënt, het verstrekken van voor direct contact met het zuur, lak, oplosmiddelen, verf en andere chemische stoffen;
 • ziekte zijn meer gevoelig voor de huid van de patiënt wordt gekenmerkt door overmatige droogheid;
 • abrupte klimaatverandering;
 • het misbruik van alcohol en drugs;
 • de aanwezigheid van schadelijke gewoonten, zoals te veel eten en verstoring van de dagelijkse routine;
 • overmatige lichaamsbeweging;
 • de oorzaak van de symptomen van de ziekte kan het gebruik van bepaalde soorten medicijnen.

Symptomen van de ziekte

Hoe herken je de ziekte (symptomen):

 • peeling van de huid van het hoofd die op het eerste kan worden verward met seborrhea;
 • de scheiding van de platen van de huid van het hoofd;
 • De shampoo van psoriasis
 • afschilfering van de huid, wat leidt tot de vorming van bloed, de wonden op het hoofd;
 • continue jeuk, echter, kammen de getroffen gebieden wordt afgeraden, het kan leiden tot verergering van de ziekte.

Belangrijk! Wanneer de manifestatie van de eerste symptomen van de ziekte, moet u onmiddellijk contact opnemen met de gezondheid faciliteit voor deskundige zorg. Zelf-medicatie kan leiden tot verslechtering van de gezondheid en verergering van de ziekte.

Heel vaak patiënten zijn die proberen om te gaan met de ziekte met onconventionele therapieën, in het bijzonder de traditionele geneeskunde. Kruidenthee en zalven gebruikt u voor de behandeling van psoriasis en het bereiken van een positief effect, maar alleen als dochteronderneming van drugs. De focus van de behandeling moet liggen bij de traditionele methoden en adviezen van professionals.

Welke eigenschappen moet een shampoo van psoriasis van het hoofd

Terwijl de pillen voor de behandeling van de ziekte van de binnenzijde van de functie buiten, in het bijzonder op het hoofd, is het voorrecht van zalven, shampoos en behandeling. Nu de drugs markt is vol van de verschillende drugs met veelbelovende effect, echter, alvorens te kiezen shampoo, moet u aandacht besteden aan de eigenschappen en samenstelling.

Shampoo moet de volgende eigenschappen:

 1. de aanwezigheid van de pijnstiller onderdelen;
 2. anti-schimmelinfectie effecten;
 3. anti-inflammatoire werking.

Er zijn verschillende soorten shampoo van psoriasis met de bovengenoemde eigenschappen:

 • teer;
 • schimmeldodende, waarin ketoconazole;
 • behandeling met salicylzuur;
 • kinderen;
 • cosmetische.

Dan wordt aanbevolen om uw haar te wassen met psoriasis

Medicinale shampoos

Wanneer psoriasis hoofdhuid een positieve invloed op de conditie van de huid medicinale shampoo, dankzij de aanwezigheid in de samenstelling van zink, Ichthyol en salicylzuur.

Salicylzuur

De meest effectieve shampoos voor psoriasis

 1. Met zink en salicylzuur.
 2. Naast salicylzuur en zink in de shampoo samenstelling vitaminen en natuurlijke plantenextracten (klis en kamille). De shampoo zorgt voor een gunstige verzorging voor de hoofdhuid, goed schuimende en heeft een aangename geur.

  Onderdelen shampoo, in het bijzonder salicylzuur, hebben antimicrobiële eigenschappen die helpen verzachten en scrubben van de bloedplaatjes. Bovendien, door de aanwezigheid van een therapeutisch middel pyrrhotite zink shampoo heeft een schimmeldodende werking op de hoofdhuid. Kruiden extracten kalmeren de hoofdhuid tegelijkertijd energieke met voedingsstoffen die de genezing te bevorderen bloed wonden, toon en vernietigen van schadelijke micro-organismen.

 3. Shampoo met zink.
 4. De basis van de voorbereiding is de pyrithione zink. Gebruik shampoo vermindert schilfering, voorkomt roos. De componenten van de shampoo effectief bestrijdt de jeuk en irritatie, de haargroei bevorderen en verbeteren van de structuur, het versnellen van de implementatie van de regeneratieve processen.

 5. Shampoo met allantoïne en zink.

Bevat actieve bestanddelen, in het bijzonder allantoïne, zink pyrithione. Verlicht irritatie, jeuk, uitgedrukt, regelt het proces van talg, regenereert de huid en versnelt de regeneratie, voorkomt schilferen van de huid, voedt en verzacht de hoofdhuid, versnelt de genezing van wonden.

Teer shampoo van psoriasis

Middelen op basis van teer zacht de hoofdhuid en remmen de vorming van psoriatica onderdelen.

Belangrijk! Voordat u de aankoop van een shampoo met teer, moet u overleggen met een specialist als het gaat om de onderdelen van de drug is niet een negatief effect hadden op de huid van het hoofd van de patiënt en zijn gezondheid in het Algemeen.

Zachte (baby) shampoo van psoriasis

In tegenstelling tot de belangrijkste soorten shampoos psoriasis vs, kinderen hebben geen schadelijke stoffen bevatten, in het bijzonder kleurstoffen, geurstoffen en andere chemische elementen, de effecten van nadelige gevolgen kan hebben voor de gezondheid van de patiënt.

Eigenschappen van de baby shampoo:

 1. het ontbreken van gevaarlijke chemische stoffen;
 2. de aanwezigheid van uitsluitend natuurlijke ingrediënten;
 3. hypoallergeen in de natuur.

Baby shampoo voeden van baby ' s huid, hydrateren en het voorkomen van een peeling.

Cosmetische shampoos

Cosmetische preparaten te verzachten de huid, een verjongend en regenererend effect, een gunstig effect op de gezondheid van de patiënt als een geheel.

Shampoos

De facial wash wordt aanbevolen om speciale Zeep te gebruiken die zijn ontworpen voor gebruik door patiënten met psoriasis. Het kan:

 1. sulsenovoe zeep of zwavel;
 2. zeep met citrus additieven, gemaakt in Duitsland;
 3. bad zeep;
 4. de zeep bevat het extract van calendula en geitenmelk productie in Oostenrijk.

Het gebruik van therapeutische shampoos van psoriasis is niet aanbevolen voor een lange tijd. Vergeet niet dat de shampoo voor psoriasis is een dochteronderneming instrument in de strijd tegen de ziekte, zo moet worden gebruikt samen met andere traditionele geneeskunde. Het gebruik van de beschreven drugs geen absolute garantie om zich te ontdoen van de ziekte, het helpt om de symptomen te verminderen en het bereiken van remissie.