Hoe wordt psoriasis eerste fase: foto

Patiënten dermatoloog bekende stadia van psoriasis foto ' s van de symptomen van de ziekte wordt gewoonlijk bij hen. Mensen die lijden aan een lange tijd van deze ziekte, hebben een enorme kennis. Ze gevoelig zijn over hun gezondheid en proberen te houden van de orders onder de huid mag niet lijden veel in de herhaling van psoriatica ziekte.

Plaque

Hoe wordt psoriasis eerste fase

In eerste instantie wordt de patiënt gewezen op het plotselinge verschijnen van de rode uitslag op de handen, voeten, ellebogen, de romp en de hoofdhuid, bedekt met haar. De manifestatie van de ziekte bij jonge kinderen, de symptomen kunnen worden verward met diathese. Soms is de baby begin voor de behandeling van allergische reacties. De manifestatie van de symptomen bij kinderen kan worden vastgesteld in atypische plaatsen. Meestal wordt de ziekte van invloed op het deel dat het meest vaak blootgesteld aan wrijving met kleding.

Natuurlijk, de intriges van de ziekte ligt in het feit dat de juiste diagnose niet altijd tijdig. Ondertussen trouw van de dokter besluit hangt af van de verdere uitkomst van de ziekte. Als snel geleverd helpen psoriasis kunnen verdwijnen voor een lange periode.

In de vorm van het primaire element is de puist rood-roze tint met een duidelijke grens en vorm. Plaques bedekt met witte schubben, die gemakkelijk kan worden gescheiden. In plaats van het pathologische proces opmerking van de ontsteking op de huid kan worden gevisualiseerd zwelling. Vaak zijn de specifieke huiduitslag gepaard met hevige jeuk.

Om nauwkeurig te diagnosticeren ziekte, maken het afschrapen van de bultjes. Wanneer deze manipulatie gemanifesteerd typische verschijnselen, die worden genoemd psoriatische triade.

 1. Het fenomeen stearine plek. Als u krassen op de plaque, het oppervlak wit, en de schubben bedekken, de peel. De behandeling zal lijken op een daling van stearine, dat grondig wordt gewreven.
 2. Het fenomeen van de thermische beschermers. Als het schrapen lang, dan na het verwijderen van de schubben op de huid is duidelijk zichtbare rode oppervlak.
 3. Het fenomeen van bloed dauw. Lange mechanisch contact met papel veroorzaakt de vorming van zeer kleine druppels bloed. Dit kenmerk blijkt dat de patiënt aanwezig punctate bloedingen.
Het fenomeen van bloed dauw

In sommige gevallen, is de manifestatie van psoriasis in de eerste fase begeleid door de aanwezigheid van exsudatieve complicaties. Dat is, de weegschaal zal absorberen de sereuze vloeistof en vormen een ruwe korst op de probleem gebieden. Wanneer u dergelijke gebreken blijft een vochtige huid eiland.

Het gevaar is dat dergelijke letsels zijn in staat om door te dringen op een bacteriële infectie van het tweede type. De voortgang van de ziekte wordt gekenmerkt door de vorming van de plaques van aanzienlijke grootte, die van invloed is op grote delen van het lichaam van de patiënt.

Stadia van psoriasis

Wanneer psoriatica ziekte patiënten let op de 3 stadia van ontwikkeling:

 1. Progressieve. Het begin van de ziekte is zeer snel, plotseling de huid dot uitslag nodulaire type. Grootte minder de kop van een speld. Op de top van elke papel is gezien in de schalen van grijs. Met de verspreiding van de psoriasis, de uitslag zal beginnen te groeien, er is versterkt de jeuk ontstaan van plaque. Door de natte toestand van het ontstoken gebied van de ziekte vaak joins infectie.
 2. Stationair. Na een periode van tijd de geïrriteerde knobbeltjes ophouden te ontwikkelen. Ze verdwijnen niet, maar de vorming van nieuwe laesies werden waargenomen. Op de plaques, wordt de schil, het inflammatoire proces is afwezig.
 3. Overgang. Begint de laatste cyclus van de ziekte, het moet niet verward worden met het herstel. Het proces kan opnieuw optreden zodra er is een trigger. De resorptie en de afname van bloedplaatjes vindt plaats van half-onderwijs, want aan het einde van fase de patiënt op de huid kan worden ringen of andere vreemde vormen. Al vrij snel zal verdwijnen alle papels, en de ontsteking en jeuk niet over.

Bij de hand

Progressieve fase

In eerste instantie, de huid bultjes verschijnen heldere duidelijke schaduw, ze worden nat en bedekt met schubben. De ontstoken site is beperkt, is het merkbaar zwelling en de manifestatie van hyperemie. De patiënt klaagt van constante jeuk op de plaats van de laesie. Opgemerkt wordt dat het probleem is gelokaliseerd op dat deel van uw handen of ellebogen op de bocht.

In de toekomst, de patiënt is een stabilisatie proces, nieuwe laesies van psoriasis niet wordt gedetecteerd. De schubben verspreid over het oppervlak probleem gebieden. De huid lichter van kleur, soms verdund. Deze fase duurt enkele maanden.

Na elke nieuwe terugkerend proces, de manifestatie van de psoriatica ziekte zal toenemen. De ziekte, die sloeg de hand van de patiënt, kan leiden tot ernstige ruwheid en verdikking van de huid op delen van het ziekteproces.

Op de voeten

De oorsprong van de ziekte begint met de vorming van puistjes die zijn bedekt met kleine schubben. Met de progressie van psoriasis hebben gewezen op de samenloop van papels en de vorming van nieuwe ontstoken gebieden. Actieve ontwikkeling van het probleem wordt begeleid door een indrukwekkende jeuk.

Bij een acuut verloop van de ziekte, huid problemen beginnen te ontwikkelen in de gebieden van schade aan de huid. Terwijl chronische papels kan worden inactief, verschillen alleen in de schalen.

De overgang naar de stationaire fase wordt gekenmerkt door een stopzetting van de vorming van nieuwe manifestaties van de ziekte, met de probleem gebieden bijna volledig gaan vlokken. Waar er voorheen papels, andere opmerkingen pigmentatie.

Het begin van de regressieve fase betekent een verbetering van de toestand van de patiënt. Psoriatische plaques bijna volledig verdwijnen, jeuk en schilfering van de huid ontbreken.

Op het hoofd

Wanneer psoriasis begint te ontwikkelen, wordt de patiënt merkt op dat aan de rand van de hoofdhuid verschijnen ontstoken gebieden. Ze aanwezig zijn, schalen, plaquette zal snel grootte. Het is mogelijk de hele plaat van problemen, prominent in het voorhoofd gebied.

Bij de hand

Een maand later is de patiënt de groei van nieuwe plaques is niet gemarkeerd, maar de oude zal krachtig worden bedekt met schubben. Het probleem is gelokaliseerd op het gehele oppervlak van het hoofd, sommige ten onrechte neem dit als een teken van de roos.

Met adequate therapie is het mogelijk voor een paar maanden om volledig op de arrestatie van de symptomen en het genezen van het probleem.

Regels van het huis behandeling

Vandaag kan het niet worden voor de behandeling van psoriasis in het ziekenhuis. De moderne geneeskunde kan bieden een verscheidenheid aan technieken om te stoppen met de manifestatie van de ziekte thuis. Bovendien psoriatica ziekte niet volledig verdwijnen, maar alleen in remissie.

Het doel van de manipulatie is de bestrijding van psoriasis en een langere periode zonder het optreden van exacerbaties.

Voor de behandeling past de volgende vormen van geneesmiddelen:

 • lotions en shampoos;
 • kruidenthee of baden met toevoeging van kosten;
 • UV-bestraling.

Voor het verkrijgen van een uitgesproken therapeutische effect van de therapie, de patiënt moet bepaalde regels volgen:

 1. Alle medicijnen moeten worden gebruikt, afhankelijk van de opdrachten, zonder afwijking van de planning van de toelating.
 2. Als er geen ernstige symptomen van de ziekte, de behandeling is licht van plantaardige oorsprong. Op voorwaarde dat de ziekte wordt gedefinieerd als ernstige, verplichte medicatie dosering.
 3. De huid op de site van het ziekteproces moet voldoende gehydrateerd.
 4. Op het hoofd
 5. Schil de plaques zal geleidelijk steeds zachter, ze moeten onmiddellijk verwijderen, indien ze verplaatst weg van de huid. Met het regelmatig reinigen van het ontstoken deel van een weegschaal absorptie medische formulieren zal spoedig gebeuren.
 6. Thuis verondersteld behandeling op vereenvoudigde regelingen. Complexe therapie waarbij verschillende medicijnen en zalven, worden niet aanbevolen.
 7. Tussen de cursussen moeten slagen voor een periode van tijd, meestal een pauze in staat is om te bereiken van 12 maanden.
 8. Wanneer psoriatica ziekte bij een kind vergt de uitsluiting van factoren die kunnen leiden tot een terugval. Soms is het therapeutische effect wordt bereikt door vast te houden aan het dieet.
 9. De ziekte vereist toezicht, omdat u regelmatig wilt bezoeken gespecialiseerde centra. In deze behandeling wordt de strategie besproken moeten worden met de dermatoloog, en vervolgens toegevoegd aanpassingen zijn mogelijk.