De behandeling van psoriasis folk remedies in huis

Folk remedie voor psoriasis op het lichaam worden vandaag de dag meer en meer populair. Ophouden te geloven in de werkzaamheid van de vele synthetische drugs, veel patiënten zijn op zoek naar een veilig alternatief in de vorm van een zogenaamde oma ' s recepten. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van natuurlijke remedies voor psoriasis is hun relatieve veiligheid, de beschikbaarheid van materialen en geweldige actie.

De behandeling van psoriasis

Een beetje over de ziekte

Psoriasis is een chronische inflammatoire pathologie. Pathologie treedt op in de vorm van onderwijs op het lichaam rode vlekken ovale of ronde vorm. Deze plekken worden ook wel plaques genoemd of papels. De uitslag kan dragen één of meerdere in de natuur, vergezeld van ernstige afschilfering en jeuk.

De oorzaken van de ziekte zijn vaak:

 1. De verzwakking van het immuunsysteem.
 2. De overdracht van de besmettelijke ziekten van een inflammatoire de natuur.
 3. Chemische en mechanische beschadiging van de huid.
 4. Stress, nerveuze ervaringen.
 5. Erfelijkheid.
 6. Onderkoeling.
 7. Lang verblijf onder de open zon.
 8. Allergische reactie.

Tot het einde van de oorzaken van de pathologie worden niet begrepen. Vaak predisponerende factoren pathologie onbekend blijven.

Symptomen van pathologie

Psoriasis wordt begeleid door de formatie op het lichaam psoriatische plaques met duidelijke contouren. Voor laesies gekenmerkt door ernstige afschilfering en jeuk. Afhankelijk van het type van pathologie van de aard van de uitslag kan een beetje anders zijn. In de gewone vulgair psoriasis, de letsels zijn ovaal of rond van vorm, met een doorsnede van 2 tot 10 mm. Bloedplaatjes boven het niveau van een gezonde huid voor een paar mm.

Wanneer u een zichtbaar psoriasis de plekken zijn klein in diameter, lijkt op de vorm van druppels. Punt ziekte wordt gekenmerkt door meerdere papels, ongeveer de grootte van een luciferkop. Een van de meest ernstige vormen van de ziekte psoriasis pustulosa. Dit soort ziekte gepaard gaat met purulent letsels die vordert in een pijnlijke Corky.

De rol van de traditionele geneeskunde in de strijd tegen de ziekte

De behandeling van psoriasis met traditionele methoden soms niet minderwaardig in hun effectiviteit om sommige medicijnen. Natuurlijke producten voor het diner de volgende acties:

 • anti-inflammatoire;
 • desinfecteren;
 • anti-allergisch;
 • schimmeldodende;
 • pijnstillende;
 • de genezing van de wond;
 • regenererend.

De combinatie van verschillende natuurlijke componenten geeft een globale actie om te zorgen voor een efficiënte en veilige verwijdering van de patiënt van psoriatische laesies.

Psoriasis

Folk remedies voor de behandeling van psoriasis voor een lange tijd waren gaan voor ervaren genezers en patiënten zelf. Het meest effectief wanneer de pathologie is het gebruik van de volgende natuurlijke grondstoffen:

 • kruiden;
 • teer;
 • medische vet;
 • bijenproducten;
 • modder en klei;
 • zeezout;
 • soda en vele andere producten.

Ondanks de veiligheid van de populaire methoden voor de behandeling van psoriasis, voor het gebruik van natuurlijke voedingsmiddelen, zorg ervoor dat in overleg met uw arts.

Zalven op basis van solidol in huis

Grote folk remedie voor psoriasis op het lichaam is de zalf met de toevoeging van medische solidol. Overweeg een paar populaire recepten:

 1. Eetlepel solidol gemengd met een eetlepel honing. Na dat, medicatie voeg gehakte eiken schors. Na dat, de tool voegt een rauw ei en een eetlepel vaseline. Alle componenten goed gemengd is, zalf in de koelkast bewaren. Van toepassing op de plaquette 2-3 keer gedurende de dag.
 2. Te bereiden op de crème van de psoriasis meng 2 eetlepels. van medische solidol en hetzelfde aantal baby crème. De resulterende massa die u nodig hebt om toe te voegen een eetlepel duindoorn olie. Drug smeer de plaque meerdere malen per dag.

Regelmatig gebruik van zalven met vet helpt te verminderen schilfering van de huid, helpt bij het elimineren van jeuk, geleidelijk aan vermindert de hoeveelheid van acne, is van een inflammatoire proces.

Soda

Het gebruik van teer

De traditionele recepten van psoriasis kan niet zonder het gebruik van teer. Het meest gebruikt voor deze doeleinden berken, dennen teer en pek van een jeneverbes. Voor het wegwerken van de uitslag op het lichaam wordt aanbevolen voor te bereiden zalven, en bevat één van de soorten teer:

 1. Een eetlepel vaseline gemengd met dezelfde hoeveelheid van de berkenteer, grondig gemengd, vervolgens in het hulpprogramma voor het toevoegen van een eetlepel van het sap van celandine. De zalf wordt toegepast op de getroffen gebieden van de huid 2 tot 3 keer gedurende de dag.
 2. Een ander populair product op basis van de tar is een zalf uit de as van berken takken. Om dit te doen, een eetlepel van de as wordt vermengd met een vlieg in de zalf ontvangen voertuig behandeld plaques.
 3. Vaak is het product wordt gebruikt in zuivere vorm. Deze past op alle types van teer. De tool wordt toegepast op het lichaam, laat op 5-15 minuten.

Teer heeft een geur en is zeer vlekken op kleding. Gebruik van de tool aanbevolen bij nacht of voor die dagen dat je kan thuis blijven.

Het gebruik van soda

Soda voor psoriasis helpt bij het verminderen van psoriatische laesies, normaliseren van de pH-balans van de huid. Voor het wegwerken van de uitslag wordt het aanbevolen gebruik te maken van soda toe te voegen aan het bad. Voor deze, 250 g van het product opgelost in warm water, een bad nemen voor 15-20 minuten.

Gevestigde warm soda kompressen. Om dit te doen, in warm water (500 ml) los 100 g van het product. In de resulterende tool, bevochtig een kleine handdoek en breng het aan de pijnlijke plaats. Top cover wrap film en een wollen doek.

Zalf op basis van propolis

Propolis heeft ook een sterke anti-inflammatoire, antiseptisch, wond-helend effect. Zalf op basis van propolis voorbereid op de volgende manier: het product is geplet en in een waterbad tot het opgelost is. Na dat het resulterende product is toegevoegd een paar druppels van duindoorn olie en een theelepel glycerine. De componenten worden gemengd, waarna de zalf is verwerkt zieke delen. Tandplak moet worden gesmeerd meerdere keren per dag gedurende 12 dagen.

Psoriasis behandeling jodium

Jodium voor psoriasis heeft wondhelende, desinfecteren, anti-inflammatoire en immunomodulerende effect. Voor het wegwerken van psoriatische plaques behandeling is jodium-oplossing, die is toegepast op de zieke delen. Een andere optie van de behandeling is de interne administratie van de drug. Voor deze, 10 druppels jodium verdund in een glas gekookt water, de resulterende medium drankje voor 2 keer. Het verloop van de behandeling is 12 dagen. Na dat je nodig hebt om een pauze te nemen. Indien nodig de behandeling herhalen.

Gebruik voor de behandeling van jodium moet onthouden over contra-indicaties. Deze omvatten:

 • nier-en hartfalen;
 • vasculaire ziekte;
 • pathologie van het endocriene systeem;
 • tuberculose;
 • cirrose van de lever;
 • de leeftijd van 3 jaar.

Voordat u de jodium, zorg ervoor dat in overleg met uw arts.

Folk behandeling van psoriasis met eieren

Veel patiënten vragen zich af hoe om te genezen van psoriasis folk remedies zonder schade voor de gezondheid? Een geweldige manier van therapie is het gebruik van eieren. Overweeg een aantal effectieve middelen:

 1. Verse eieren moet worden gekookt hard gekookt. Het is raadzaam om het gebruik van eieren. Voor de bereiding van zalven gebruikt alleen de dooier. Wij plaatsen het op een verwarmde pan zonder olie en onder voortdurend roeren. De voltooide instrument wordt beschouwd te worden in het moment wanneer de dooier begint te onderscheiden olieachtige vloeistof. Het wordt gebruikt voor de behandeling van de plaques.
 2. Voor het bereiden van de zalf mix 2 gekookte eierdooiers, een theelepel van de kamfer olie, een theelepel van de tar. Alle ingrediënten goed gemengd zijn, toegepast op de psoriatische plek 2 keer per dag.

De patiënt feedback over het gebruik van ei zalven aantonen van de werkzaamheid en de veiligheid van de fondsen.

Een afkooksel van laurier

Folk remedies voor de behandeling van psoriasis op het lichaam met een laurierblad geeft een snel effect, helpen om zich te ontdoen van de plaques in een korte tijd. Deze bestanden vaak voor het wassen vlekken gebruik Bay bouillon. Voor het bereiden van de tool 10 blaadjes geplaatst in een geëmailleerde pan en kook gedurende 20-30 minuten. Het medium mag niet koken. Dan is de remedie spanning, gebruikt voor het comprimeren, het wassen van de platen en toevoegingen aan de badkamer.

Voor het gebruik van bouillon, zorg ervoor dat er geen allergische reacties op bestanddelen van het voertuig.

Aloë

Het gebruik van aloë

Het is moeilijk om te kiezen de meest effectieve folk remedie voor psoriasis. Natuurlijke materialen hebben een verschillende uitwerking op de huid van patiënten. Zonder twijfel één van de meest populaire methoden van folk therapie is het gebruik van aloë.

Voor de behandeling van plaque nodig hebben om vers sap van de plant (2 eetlepels) en hetzelfde bedrag van de honing. Componenten worden gemengd en de zalf wordt aangebracht in een dunne laag op de aangedane gebieden.

Een ander goed hulpmiddel is een zalf op basis van aloë Vera, duindoorn olie en propolis. Alle producten worden gemengd in gelijke verhoudingen. Voor de behandeling van plaque moet gekookt remedie.

Gras van psoriasis

Geneeskrachtige kruiden spelen een belangrijke rol bij het genezen van de huid ziekte. Voor het wegwerken van de plaque gebruik van kruiden bezitten anti-inflammatoire, decongestivum, anti-allergisch, wond-genezing, desinfecterende werking. Vaak voor de behandeling van de ziekte van gebruik:

 • kamille;
 • serie;
 • St. John ' s wort;
 • duizendblad;
 • calendula;
 • inula;
 • pepermunt;
 • alsem en vele anderen.

Kruiden kunnen worden genomen in de vorm van thee of bouillon, toe te voegen in badkamers als zwemwater, te gebruiken in de vorm van kompressen, lotions.

Bereid de bouillon net. Om dit te doen, 2 eetlepels van de geneeskrachtige raw-giet er een liter kokend water. Kook de afkooksel voor 5-10 minuten op laag vuur.

Thee van het kruid kan worden gebrouwen in een thermoskan. Om dit te doen, gebruik maken van een of meer soorten planten. Het product is geplaatst in een thermos, giet er kokend water eetlepel kruid op in 500 ml water.

Het verloop van de behandeling met de hulp van kruiden duurt van 10 tot 30 dagen. Het is noodzakelijk om pauzes te nemen in de behandeling, om te voorkomen dat de verzadiging van het organisme van de geneeskrachtige bestanddelen.

Het gebruik van waterstofperoxide

Geeft goede resultaten met behulp van waterstofperoxide. Het product is gebruikt voor interne opname en een externe toepassing. Voor orale toediening, het verloop van de therapie uitgevoerd op grond van deze regeling: op de eerste dag van de patiënt moet drinken 3 druppels van de drug, opgelost in een glas water. De tweede dag, 3 druppels. Elke dag het aantal druppels gestegen zijn tot het bereiken van 30 druppels. Na de behandeling wordt uitgevoerd in omgekeerde volgorde. Elke dag het aantal druppels met 1 verlaagd.

De bouillon

Externe applicatie omvat de behandeling van plaque-peroxide. Het geneesmiddel kan worden gebruikt voor lotions en kompressen.

Algemene richtlijnen voor de nationale behandeling van psoriasis

Hebben besloten om de volksgeneeskunde, is het belangrijk om te overleggen met een specialist. Bovendien moet u de volgende tips:

 1. Voor het aanbrengen van nieuwe medicijnen is uitgevoerd door een sensorische test. Voor dit kleine bedrag toegepast voor het aan de pols. Als roodheid, jeuk of andere negatieve verschijnselen hebben voorgedaan, is het mogelijk om de tool te gebruiken.
 2. We moeten duidelijk de formulering en de dosering van geneesmiddelen.
 3. Tegelijkertijd is het ongewenst om een aantal van de recepten. In het geval van een allergie is het onmogelijk om te bepalen welke component veroorzaakt een negatieve reactie.
 4. Wanneer verslechtering moet onmiddellijk stoppen met de behandeling en raadpleeg uw arts.

De naleving van alle aanbevelingen van de bevoegde gebruik van traditionele recepten, zorgvuldige aandacht aan hun gezondheid zal je helpen gelukkig en gezond voor de komende jaren.