Psoriasis: foto ' s, symptomen en behandeling bij volwassenen, oorzaken

Patiënten die symptomen van psoriasis brengen ze grote ongemak en verminderde kwaliteit van leven. De ziekte zal de vooruitgang als start niet krachtige therapie. Behandeling bij volwassenen is het gebruik van systemische therapie voor het verbeteren van de gezondheid van de patiënten.

Psoriasis

De symptomen en de behandeling van psoriasis bij volwassenen

Symptomen van psoriasis op de huid variëren afhankelijk van het stadium van de ziekte. Symptomen van psoriasis bij volwassenen in de eerste fase worden alleen weergegeven op sommige plaatsen lokaal. Extern is er een roze vlek die heeft een gladde en glanzende oppervlakte, maar al snel genoeg de bultjes verschijnen roze of roodachtig. Binnenkort zal de oppervlakte van de papels bedekt met schubben en puistjes en psoriasis pustulosa inhomogene in de dikte. Als de behandeling in de eerste fase wordt niet meegeleverd, ervaren de patiënten een verergering van de ziekte.

Symptomen van psoriasis op het lichaam duidelijker worden, het oppervlak van de huid wordt het opgezwollen is. Het ontstaan van ernstige jeuk veroorzaakt patiënten borstelen van de huid, die verder verergert de ziekte. Omdat van de pathologieën van de bloedvaten in de wonden op de huid geneest zeer slecht, steeds bloeden. Op de top van deze vormden de karakteristieke psoriatica plaque.

De derde fase van de pathologie ontwikkeling wordt begeleid door de verslechtering van de huid. De huid op de plaats van het letsel is blauw, de symptomen van psoriasis zijn duidelijk grenzen. Patiënten pesters sterk branden en jeuk.

De behandeling van psoriasis bij volwassenen moet beginnen in een vroeg stadium. Therapie moet kunnen verschillende taken:

  • het elimineren van de kenmerkende symptomen van de pathologie;
  • verminderen ontstekingen op de huid;
  • om de huid een esthetisch uiterlijk, te elimineren van psychische klachten.

De behandeling van psoriasis op het lichaam is een lange-termijn-therapie, waarin patiënten worden voorgeschreven een verscheidenheid van medicijnen. Eerste benoeming antihistaminica, sedativa, niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen. Voor het reinigen van het lichaam van toepassing zijn absorberende middelen, enzymatische betekent. Voor het verbeteren van de effect toegewezen aan de fysiotherapie. De prognose van de behandeling in het bereiken van de lange termijn remissie wordt geacht gunstig te zijn.

Psoriasis van de gewrichten: symptomen en behandeling

Psoriasis van de gewrichten, ook wel bekend als artritis psoriatica. Pathologie wordt gekenmerkt door de typische veranderingen van de huid – de huid vlekken. Misschien van de verschijning van littekens, die lijken op de pockmarks. In het gebied van de kleine gewrichten van handen, voeten, vingers zichtbaar pigmentatie. Psoriatische plaques kan heel klein in grootte, ze zijn meestal gelegen in de regio van de hoofdhuid, de knieën, schenen, ellebogen en onderarm.

Typische symptomen van psoriasis van de gewrichten – zwelling en pijn in de handen, voeten, ellebogen, knieën. In sommige gevallen, het proces van invloed is slechts één gewricht, maar soms patiënten die lijden aan bilaterale artritis psoriatica. Extern, kunnen de symptomen van psoriasis van de gewrichten kunnen lijken op reumatoïde artritis, die zorgt voor moeilijkheden bij de diagnose. Als de ziekte heeft invloed op de wervelkolom, op de achtergrond van de ontwikkeling van de pathologie kunnen verschijnen spondylosis.

Psoriasis op het hoofd

De behandeling van psoriasis van de gewrichten is altijd complex en de arts anders-een geplande behandeling programma dat als fysiotherapie en therapie, fysiotherapie. Voor het verlichten van ontsteking gebruikt niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, en normalisering van de toestand van de huid toegepaste anti-psoriatische crèmes, zalven, lotions. In ernstige aandoening, het geneesmiddel heeft in haar Arsenaal, corticosteroïden en immunomodulerende geneesmiddelen.

Psoriasis op de handen

Volgens de statistieken, zijn elke derde patiënt symptomen van psoriasis op de handen. Psoriasis op de handen beïnvloedt niet alleen de handen, maar de elleboog, pols, last van vingers en nagels. De ernst van de ziekte hangt af van de fase van het letsel van de huid. Symptomen van psoriasis op de handen voorkomen vrij moeilijk, omdat het genezen van Palmar-plantaire psoriasis is niet zo eenvoudig – het is op deze plaatsen is de moeilijkste therapie.

Tekenen van de ziekte op de handen te verbergen die niet alleen de huid is hier heel dun, en psoriatische plaques zichtbaar voor het blote oog. De eerste fase is alleen het uiterlijk van licht roze plekken op de huid, gelijkaardig in verschijning aan littekens van brandwonden, maar al snel deze plekken beginnen te verschijnen bruin – plaquette. Psoriasis van de voet, en psoriasis op de handen ook heeft vergelijkbare symptomen.

De behandeling van psoriasis op de handen is een moeilijke taak, omdat de huid niet altijd adequaat reageren op medicijnen, de plaque kan niet weg en de huid blijft bestendig tegen toegewezen therapie. In dit geval, artsen proberen om te kiezen de meest effectieve behandeling bij kinderen en mogelijk betekent voor volwassenen om het bereiken van een lange remissie periode. Preventie en behandeling van psoriasis van de huid – de belangrijkste uitdaging in de strijd tegen de ziekte.

Psoriasis van de hoofdhuid

Symptomen van psoriasis van het hoofd kan het niet nalaten op te merken, ondanks het feit dat het hoofd is bedekt met haren. Ziekte van de hoofdhuid treedt ook op in cycli, met periodes van verbetering en verergering. Symptomen van psoriasis van de hoofdhuid begint met een lichte jeuk, die wordt versterkt, en bij het aanraken van de kop patiënten voelen de bulten op de huid en de karakteristieke korst.

Psoriasis op de handen

Op zoek nauw aan op de hoofdhuid, dichtbij kunt zien, zelfs voor dik haar oorzaken van psoriasis en de symptomen – de typische roze plekken met korsten gevormd. Psoriasis bij kinderen kan worden verward met dermatitis van de pasgeborene, dus je moet een bevoegde differentiële diagnose.

Plaques verschillen in dikte, het uiterlijk en grootte. Er is een korst dikker, exfoliëren en uit te trekken onder een gevoelige huid, het vrijgeven van het bloed bij de geringste penetratie of schade. Wanneer meerdere plaques symptomen van psoriasis bij mannen kan worden aangevuld met roos.

Behandeling van Psoriasis hoofdhuid shampoos is. Gemaakt van een speciaal wasmiddel met ketoconazol, met de toevoeging van teer, die antipruritic en anti-inflammatoire eigenschappen. De behandeling van psoriasis bij mannen met kaalheid is crèmes en lotions.